En bra dag.

Jag känner mig lite överglänst av min sistah: nuthacker Sandra. Fan vad kvinnan uppdaterar med bilder och allt. Jag blir riktigt avundsjuk, tänk om jag skulle kunna visa hur roligt vi har det på dagarna? Aja,, ni kan gå in på Sandras blogg för att kika på det i alla fall.

Nu har jag fått mat i magen, Sandras recept och det var faktiskt skitgott, en bra enmansmat och det är ju precis vad jag är. Fast jag åt nog för snabbt, bara för att inte hamna i matkoma och med det menar jag innan man får maten. Förra veckan när Peter var på väg hem så skulle han stanna en stund på hans gamla jobb, så han sa att han skulle vara hemma om en halvtimme. Jag som redan var hungrig tog en banan Peter kom hem en och en halv timme senare, jag var så fruktansvärt hungrig och när jag blir hungrig blir jag The bitch, och jag lovar att ni inte vill träffa henne, så de enda orden som kom ur min var klagande och ömkande. Stackars Peter, men det är bara att mata mig så blir jag glad.

Idag har vi varit på KTC för att sköta patienternas hygien och byta sängkläder, det kändes ganska onödigt i alla fall för vi som gjort det redan, men det var intressant att se hur alla funktioner på sängen gungerar. Gud jag längtar verkligen till att jag får börja jobba. Jag har ju alltid trott att det är ganska enkelt att vara sjuksköterska men så fel jag hade, det är ju vi som måste kolla patienten så att inte något händer och meddela läkaren. Lite scary men sjutton vad jag ska plugga!




En bild från vår klassfest, detta är LInda och jag.




En bild på Werner som älskar kojor.




En lite suddig bild på vi tre i familjen. Så här ser det ut nästan varje kväll.




Detta är en asgod macka, den rekomenderas. Grillad kyckling, avocado och keso.

Fy på mig.

Varför tittar jag på den rätte för rosing, varför? Detta är en all time low och jag skäms och för att det är hon det handlar kommer hon att välja en playerkille som är alldeles fel för henne men tyvärr så märker hon det inte eftersom hon är för blond för att förstå. Jag tror inte att så många blekningar på huvudet kan vara bra för det som är i huvudet, se! Detta är kanske en forskningsfråga för mig när jag är färdigutbildad.



Så här såg jag ut när jag bodde i Umeå, ja inte alltid kanske men när det vankades gangsterfest. Lite coolt tycker jag faktiskt. Fan jag är ju rätt cool. Bara så ni vet!

Solen lyser!

Jag har under en längre tid klagat på Peter, anledning: om någon av hans killkompisar är i närheten så ändras tonen i rösten och det blir mer.. vad ska man säga, likgiltig. Vid första tonen som kommer ur hans mun när Peter svarar i telefonen hör jag om det är någon annan där och detta driver mig till vansinne! Varför är det att killar inte kan stå för att de kan vara gulliga mot sin tjej i telefonen, för alla vet att man inte pratar med sin flickvän som man gör till sin pappa! Veklingar! Alldeles nyss blev det väldigt många ass fuck och fuck face.

Vägra bli jaja:ade flickor!

Imorgon ska vi på sjukhuset för att få gräva och dona i lite sår, det ser jag fram emot.


Om det kunde bli lite vår?

Varför har man tummar? Och varför blir man handikappad när något händer dom? På träningen igår så fick jag en smäll på min andra tumme, så nu hänger den mest med de andra fingrarna utan ha ha någon somhelst funktion. Den är ful och jag tycker inte om den.

Idag har jag varit hos en privat läkare och fick hjälp med ett problem som jag stått ut med i fem år, en helt underbar läkare som använde synonymer som "ungerfär som på ett kaviartub" till ganka privata problem, jag kunde inget annat än skratta. Jag har uppsökt fem andra läkare för samma problem i det offentliga sektorn utan att någon brytt sig, så det var inte utan en liten tår jag promenerade över stan till sporthallen imorse. Väl där mötte jag upp Sandra, hon hade köpt en baddräkt som skulle efterlikna Alshammar... Mitt i prick!

Idag har vi lektioner till klockan fyra och jag är redan less. Jag blir så trött och uttråkad och det enda jag ser i klassrummet är snusdosor som riktigt ropar efter mig. Det är sant! Det är som för Ronja ni vet, när hon är ute i skogen med Birk och det kommer en dimma från de underjordiska och ropar på henne. Man blir helt enkelt förtrollad.


Kräkgrönt eller pissgult?

Detta skrev jag igår, men det försvann så jag publicerar det idag istället.

Lite mat och mycket tv senare... Nu sitter jag och kikar på Simon & Thomas på trean, och jag måste bara få uttala mig. Jag tycker inte att dom gör så skitsnygga inredningar, jag skulle inte gärna släppa in de tokarna i mitt hem, visst jag kanske inte har ett öga för interior design men jag gillar inte rosa med grönt, eller en förskräcklig stormönstrad tapet runt ett helt rum och för det sista så gillar jag Simon mer än Thomas, det känns som att han försöker vara lustig, men det blir aldrig så.

Till middag åt jag potatismos och korv, det var inte gott. Fan vad jag har blivit kräsen i mat. jag har alltid ätit allt och jävligt mycket för den delen. Jag slaffsade på ett kladdig liten hög på tallriken och fick nästan kvälvningar. Så jag är lite hungrig nu, kanske inte så optimalt nu när jag ska iväg och träna. Men ligger man på topp så gör man. Från att inte har tränat ett dugg på ett halvår så tränade jag förra veckan fem pass, är inte det ganska bra? Jag känner mig väldigt duktig och jag känner att kroppen orkar med mer nu, fast det kanske bara är psyket. Idag på föreläsningen gick vi igenom hur viktigt det är att träna, jag blev livrädd. Förstår ni hur mycket man kan skjuta på åldrandet genom att träna? Skitmycket. Så börja träna, även om det bara betyder att man ska gå istället för att ta bilen. Nu är det kanske inte så att jag behöver bekymra mig för åldrandet, men det är inte så lätt i den här branchen att inte göra det. När jag var sjuk för några veckor sean trodde jag att jag hade fått lunginflammation. Need I say more.

Jag har mycket i mitt huvud nu, med tanke på en massa bloggar som jag läser men jag vågar inte riktigt skriva om det om de läser mina och kanske känner sig träffade. Inte för att jag skulle skriva något dumt om någon men fan vad mycket skit det är som händer i världen.

Ny kurs!

Jag vaknade i morse med en härlig känsla i kroppen, jag tror att den känslan är bara för att vi har flyttat om i sovrummet. Änligen kan jag kliva ur sängen på min sida utan att behöva kravla över Peter på morgonen. Nu ska jag bara åka hem till Bergsjö för att hämta mina sängbord sen så blir allt bra. Imorse var jag och Sandra på sporthallen för vårt dagliga morgondopp, det kan gott rekomenderas man simmar i mörker med musik, så jäkla härligt. Nu låter det som att vi går på vattegympa men så är inte fallet. Efter simningen kommer de allra bästa, vi tar en timme på oss i duschen och bastun för att sen skutta till skolan. Pricken på I-et är att jag har skaffat mig badtofflor, jag hatar att trampa i andras äckliga hår och tåludd fram tills nu har jag parerat stegen.

Idag började vi en ny kurs, så nu jävlar ska jag stickas, ta blodtryck och sondmata människor, eller mest personer av plast men ändå. Någon frivillig?

Ikväll har jag innebandy träning.



Så här spenderar mina två sambos kvällarna ibland, de tittar när plogbilen kör förbi med alla ljusen som blinkar, killar är väldigt lätta att roa.

Basket.

Jag blir så glad! Södergren har tagit silver, vi svenskar är då väldigt duktiga, han drog hela loppet alldeles ensam och förtjänade verkligen ett silver, norrmän kan vi slänga ut i skogen, lite sammarbete kan man väl för sjutton bjussa på.

Idag har vi flyttat om i sovrummet, det är en sak som jag hoppats att vi skulle ha gjort för längesedan, men idag fungerade mina hundögon och det blev jättebra. Det har helt enkelt varit en himla bra dag.

Tänkte även bjuda på lite bilder från fredagens basket Dragons - 08, 100 - 84. Vi vann alltså ,det var första gången jag i hela mitt liv ha varit på basket, det är mycket roligare än att kolla på fotboll, det händer ju saker hela tiden. Fast det roligaste var ändå att Peder fick bollen i huvudet.









Sandra och Christoffer var förstås med!

Uppdatering.

Så skönt trött jag är i hela kroppen. Idag har vi haft match, jag vaknade på fel sida imorse allt på grund av min nervositet. Katten fick sig en liten utskällning stackar. På uppvärmningen fick jag en klubba på handen så nu kan jag inte greppa något, Sundsvall BK - Alnö 2 - 2. Det kändes faktiskt bra för att inte har varit målvakt förut, jag fick en blodblåsa och så var det även någon som sprang in i min axel, men det är skönt med smärta!

Nu sitter jag i soffan och det känns som att jag förtjänar det. Idag ska vi inte göra någonting alls. Ni får ursäkta men mina edorfiner har försvunnit och är det bara grumligt i mitt huvud.

God helg.

Free day!

Häärärliga fredag. Igår kom min sambo hem, så för oss var det fredagskväll igår så dagen känns som lördag vilket är bra på många vis. 1. Peter åker inte tillbaka förrens om några dagar 2. Jag har inte match idag utan imorgon.

Vi har nyss kommit hem från min syster gud vad jag älskar att vara moster, jag fick dock byta en bajsblöja eftersom Peter protesterade. Det var mysigt att träffa dom.

Just nu sitter jag och lyssnar på Peter som pustar och stånkar i köket. Jag har nämligen tvingat honom att göra de små och sista förändringarna där inne, ni vet som lister som aldrig orkas göra. Han tycker inte alls om det. Sist när vi tapetserade köket fick jag några avsnäsningar så det kändes bäst att flytta till ett annat rum. Peter kan faktiskt bli riktigt ilsk, antigen när vi kör bil, då kommer riktiga kraftuttryck ut hans mun och ögonbrynen blir spända eller när han renoverar. Jag brukar skratta åt det, då blir han ännu argare.

Ikväll har vi bestämt att vi ska äta pizza, JEY!

Mysonsdag.

Nu är jag tillbaka från en trevlig fika med Gilla, min gamla arbetskamrat från biltema. Det är konstigt det där när man inte träffat någon på jättelänge, då glömmer man bort hur kul man hade när man umgicks. Nu har vi planerat att vi ska dra ihop någon fest i kommande framtid men öl som får håret att växa och singstar. Det här var nästan min första supercoola fika på stan, på något vis så tror jag att alla coola innemänniskor går och fikar, jag hade ett hål i mina jeans och en mössa med serier på, det hade ingen annan, vanligtvis så gillar jag att spela ur underläge men inte när det gäller att fika, jag vill att alla andra ska veta att jag är cool med. Nästa gång så ska jag ha mitt nya solpuder på mig, det gör nog susen!

Jag har tänkt på en sak om allahjärtansdag och varför jag tycker det är en så himla bra dag, vet ni varför? Jo för att då får man inga kommentarer efter sig, att man är en toffel det är en dag som man kan hitta på saker med sin pojkvän utan att ha ångest och oroa sig för vad alla andra ska tycka. Det är synd att det bara är en gång per år.

Förresten fick jag världens bästa nyhet nyss, min man kommer hem till mig redan imorgon! Jag har dock inte städat alls och mina skitiga trosor ligger inte bara bredvid sängen utan i köket, vardagsrummer och i badrummet. Och nej, jag vet inte varför dom ligger spridda överallt. Nu ska jag forsätta att titta på Greys, fan så jag har längtat!



Så här är det att vara bäst i stan.

Skittenta.

Ibland önskar jag att alla mina kompisar bodde i samma stad. Haha, nu lät det som att jag hade hur mycket kompisar som helst. Då skulle det aldrig vara tråkigt, som nu... Jag pratade min min man häromdagen och öste ur min av mig tråkighet och í denna stud kom jag fram till varför jag hade tråkigt. Jag har nämligen börjat hitta på saker på kvällarna nuförtiden, förut var jag van att sitta hemma framför tv:n, dona och städa. Men nu har jag börjat fått ett liv då börjar det helt plötsligt bli tråkigt att vara hemma. Så nu är frågan ska jag sluta att hitta på saker och vara nöjd med att sitta hemma eller ska jag göra nåt varje kväll? Det är frågan, ikväll hoppas jag på att fika med en gammal jobbkamrat men det är ju så låååångt till kvällen.

  • Dagens duktiga: Jag ringde och frågade hur jag skulle göra för att söka jobb på alla äldreboenden i Sundsvall och jag hittade svaret, så nästa fredag ska jag söka jobb så fingrarna blöder. Hon sa att jag lätt skulle få jobb eftersom jag studerade till sjuksköterska så det kändes skönt.
  • Andra dagens duktiga är att jag har varit och simmat med Sandra & Mickis. Det var jätteskönt, att jag inte gjort det tidigare. Det är ganska jobbigt och som Sandra säger Bitch 2009 är på väg att formas.
  • Tredje dagens duktiga är att jag äntligen gjort en förbannad skittenta. Det var inte kul, jag hoppas att jag ska få godkänt.

På lördag smäller det, min sambo har redan uttryckt att han ser fram emot att få gå och kolla på innebandymatch, vilket gör mig ännu nervösare. Idag har även träningsvärken börjat smyga sig på, jag har även svinont i fingrarna. Det är osportsligt att ha på sig handskar, helst ska det blödas. Så här kommer jag i alla fall att se ut på lördag, och ja, jag blir lite rädd för mig själv.



Smågenant.



Glass i stora lass, jag tog tlll och med en till tallrik så nu bubblar magen sådär glasshärligt. Äntligen har jag fått en liten boost under denna ikväll!

 
Jag brukar tycka att det är ganska skönt att mysa i soffan och titta på något skitprogram men idag har jag verkligen tråkigt. Jag har ringt min bror, Sandra och mamma, jag gick även ut på msn för att kika om det var någon person som jag ville prata med, men ki fick jag. Nu börjar det något nytt program på tv:n, the mentalist tror jag. Det blir väl att småglutta på det antar jag.

Ni vet när man träffar någon på en fest eller någon man känner hemifrån som man har pratat några ord med. Någon vecka eller år möter man personen igen och då tror man självklart att personen i fråga inte ska komma ihåg att man träffat dom, så då hejar man inte. Ja, det kan vara okej om man bara träffar personen en gång, men när man går i en relativt liten skola så händer det att man träffar personen ofta och då kan man ju inte helt plötsligt börja heja. Så tillslut går man där och känner sig dum och försöker undvika dom i allra högsta grad, för man märker ju verkligen att dom kommer ihåg. Usch, jaja jag ska ju bara gå där i tre år så jag får väl fortsätta att stirra in i väggen ett litet tag fram över.

En helt vanlig tisdag.

Jag älskar när solen lyser, det känns som att det är ett steg närmare vår och vår är bra. Man får massor med bra känslor i kroppen. Alla andra blir även mycket gladare vilket gör livet lite ljusare. Nu är jag hemma från skolan, imorgon har vi tenta och av någon konstig anledning så är jag inte nervös. Jag känner att jag kan lite och jag hinner inte lära mig nåt mer idag om jag pluggar mer kommer jag bli nervös för att jag inte kan någonting. Fast jag kommer slå upp skolböckerna senare idag, det vet jag.

Tänkte köpa ett månadskort på spothallen, simning ska det bli för hela slante, det är ju ganska bra träning. Det jag tycker om med att simma är att man inte märker att man blir svettig, om man nu blir det. Då känns det inte som man tränar så mycket. Simning ska vara bra för mitt skruppliga knä också, det måste ju på nåt vis stärkas.

Nu ska jag titta på top model, jag som alltid tjatar om mitt intellekt tror förstås att top model är ett bra alternativ för detta.



Ni ser kanske ser att jag behöver träna? Det här är en bild som föreställer min och Petes underarm. Ni förstår säkert vilken arm som är min.



 


Lunchbreak!

En ny era i mitt liv. Jag är lite för positiv ibland och i andra fall inte alls. Imorse när jag vaknade tänkte jag att det hänt något fantastiskt med min kropp efter en träning. När jag klev utanför dörren  kändes benen otroligt muskulösa och rumpan en aning tajtare. Det är otroligt att så mycket handlar om psyket och mitt psyke verkar fungera väl.

Nu har vi just haft föreläsning, en aning tråkigt måste jag tillägga och nu sitter jag och vänta på min andra lektion för dagen. Efter skolslutet ska jag dra iväg och simma, jag måste ju börja med någonting nu när jag känner mig så på gång.

Till helgen ska vi dricka massor med läsk och pruppa. Det är så härligt att bara vara.

Puss!

Oops.

Vad hände? Igår var jag på min första innebandyträning. Jag satt där i omklädningsrummet, det pirrade i magen för jag har verklien inte spelat på ett år. De pratade i alla fall om nästa match och det faktum att de inte hade någon målvakt och att de skulle behöva lotta eftersom ingen ville stå. Då utbrister jag, helt ovetande om mina ord jag kan stå. Så var det, så nu ska jag spela match på lördag, jag stog i mål hela träningen och det kändes ju inte helt kasst men det återstå att se.

Jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på, men det är oroligt i min mage. Nu blir det skolan och sen ska jag simma.

Måndagstänk.

Varför är det så när man är ensam att tankarna bara snurrar i huvudet. Jag måste vara otroligt ickebegåvad när min sambo är hemma det enda jag kan tänka på då är att mysa, att snuska och att sova. Jag tror att mina synapser fungerar bättre när jag är ensam. Ja, jag klämde in ett svårt ord där men jag vill egentligen bara bevisa min intelligens och jag tror att det fungerar faktiskt. Just nu sitter jag och kikar på unga mödrar, barnen är ju bara för söta med det är hemskt att se att de flesta är ensamma mödrar. Jag förstår dom för när man är tillsammans med någon så tror man att det ska hålla för evigt och så måste det kanske vara annars är det väl bara att avsluta skiten direkt. Att det inte kan vara som förr i tiden, då människor bodde i en by, bodde där i hela sitt liv och bara besökte en större stad när det var julinköpslista, då skulle man aldrig frestas av andra "saker" eller så höll man bara käft.

Jag är otroligt nervös inför innebandyträningen ikväll, kommer jag ens orka med uppvärmningen? Jag antar att ni kommer få reda på det imorgon, eller så är mina armar lama av mina fruktansvärt hårda slagskott så jag inte orkar skriva. Ja, Mickis har sagt att man ska vara positiv så det är det jag försöker med.


Ditt och datt.

Jävlar vad jag är hungrig och jag sitter här i matvägran för jag ska nämligen äta blodpudding, det är inte det som jag ser som toppmat i min värld. Jag äter det enbart för det finns jävligt mycket järn i det och det är bra för flickor vad jag har hört förstås, förmodligen för att vi töms varje månad. Det enda jag längtar efter är baconet, det känns som lite vardagslyx.

Ikväll ska jag spela innebandy i ett lag. Jag är såå nervös.

Utmanad!

Jag blev utmanad av Magda

Utmaningen säger:


* Gå in i mappen mina bilder

* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

* Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade.




Självklart så blev det en closeup på min näsa. Detta var från Göteborg i våras, typ..

De som är utmanade av mig är:

Louise
Anne
Lina
Malin


Pics!

Helgen har varit helt underbart bra. Här kommer några bilder.



Jag fick blomster!



Vi gick ner på stan för att köpa mat och vin. Här ser man
vår lägenhet i bakgrunden.




Redo för mys, allhjärtansdagröda fingrar.



Peter lagar mat och jag dricker vin. :)



Igen dag utan tutt-memo.



Werner var med.





Sen blev det bishop-utgång!


Otur.

Så är det bara att hoppas att det blir någon alla hjärtans dag idag. Peter kunde inte starta bilen i morse, ispropp och nu lyser oljelampan hela tiden. Skitbil som ska förstöra vår vinkväll. Jag håller tummarna.

Mmmm.

Idag vaknade jag av att solen lyste genom fönstret och en katt som lekte med min arm, Men det var underbart skönt. Jag älskar att vakna till sol som lyser på mitt aniskte, det spelar ingen roll vilken tid det är. Idag blir det i alla fall en promenad i det sköna vädret mest för att jag ska vänta på min lilla man som var på klassfest igår och kommer hem idag istället, men jag tror att han kommer att vingla in sent genom dörren.

Aja, nu ska jag ut på prommis.

The shining.

Så, nu har jag gjort allt det där tjejiga, alla naglar jag har på kroppen skiner och ansiktet känns som en torkad gurka men ändå så är det inte så mysigt som jag hade hoppats. Det är nog badet som fattas... Jag tror att jag gått och blivit en riktig flicka, för häromdagen i mittintepluggahumör bestämde jag mig för att ta bort en massa kontakter från hotmail, det kändes väldigt nödvändigt, åter till ämnet där såg jag att man kunde göra om färgen så man slipper ha hotmailblå, jag bytte till rosa, jag blir glad av rosa och tänkte att en liten skvätt av denna fäg gör ingenting. Sen startade jag msn och till min förvåning märkte jag att jag även ändrat till rosa där. Usch, snart kommer kuddarna och jag kommer att bli utslängd av min sambo.

Nu tittar jag på på spåret och blir lite avundsjuk på alla som har ett intellekt, vart försvann mitt? Jag försöker verkligen förstå hans kluriga resonemang men det går så där. Jag ger upp.

Snart ska jag sova.

Extremt djupa tankar.

En störtskön dag. Imorse vaknade jag med en härlig känsla i magen, det var en blandning mellan en saknad efter Peter och att det var sol ute.

Ikväll ska jag ha en Ceciliakväll, alltså en perfekt kväll, där ingen säger emot, ingen pratar om jag inte vill att någon ska prata och man kan gå runt precis som man vill i sin nudsuit. Det vankas nagellack och ansiktsmask. Helst skulle jag vilja lägga mig i badkaret och lyssna på min nya favoritlåt men jag har räknat ut att chansen att bli överfallen är större då, om jag sitter i soffan med högernäven berädd så kan jag överfall tillbaka. Och nej jag är inte paranoid.

Idag har vi pluggat som förr, det har varit en härlig smörja med Freud och kultur. Det är illa, jag tycker inte om Freud, jag tror att han har blivit utsatt för incest när han var liten vilket gjorde honom till en psykopat som ville föra över sitt vridna sinne till andra. Okej det där kanske var en smärre överdrift men jag är så less på Freud, inge mer Freud tack!

Thoughts of why.

Så nu är ännu en säsong av top model över. Jag hejade inte på personen som vann, men som Tyra säger you gotta smile with your eyes giiirrl, och det kunde hon tydligen. Jag väntar ivrigt på en ny säsong. Jag vet inte riktigt varför jag tittar så passionerat på top model och jag vet absolut inte varför jag tränar min walk i källaren på väg till tvättstugan, jag antar att det är flickan i mig och någon gång måste ju även hon släppas lös.

Idag har vi pluggat på skolan och ingen är riktigt på G, förutom SeriösaSandra som är hennes nya nick. Det är inte många som surfat in på regeringens hemsida. Men på något sätt känns det skönt att ha en pluggis i gruppen, annars skulle jag nog inte alls få någonting gjort. Ikväll så har jag tvättat, asmycket tvätt. Två maskiner nästan överfulla med sängkläder, inte kul. Jag har även hunnit med att städa, det är inte ofta jag städar på en onsdagkväll som för övrigt kallas lillördag tror jag? Det känns i alla fall bra att ha gjort något så nyttigt istället för att dricka mig redlös på billig kåröl, även fast det senaste alternativet hade varit hemskt mycket trevligare.

Jag har många dåliga egenskaper och en av de egenskaperna är att jag är fruktansvärt långsur. Hur kommer det sig att även fast personen har sagt förlåt så kan jag inte släppa det. I många fall när jag pratar med min pojkvän och blir sur måste jag lägga på för att jag blir så irriterad på mig själv att jag är sur och kan efter tio minuter ringa upp. Jag slutar aldrig att förvåna mig själv.

Romance.

Ni kanske undrar hur jag la upp mitt nya liv? Det har jag lagt upp på ett bra sätt.

Jag tror att det är jobbigast i början av ett förhållande. Självklart så är det underbart och fjärilar flyger runt och man får handsvett för första gången i sitt liv?! Men man vet aldrig riktigt var man har varandra och som tjej så tror jag att man alltid är orolig, man vet aldrig hur man ska agera, alltid finns det något sätt att skrämma bort någon. Man vet aldrig när man har rättihet till att vara svartsjuk och man visar det inte men självklart så syns det och då måste man gå omkring och säga nej, jag är inte sur men ett falskt leende på läpparna, eller som första gången man ska säga de tre små orden, man vill ju inte vara först fast egentligen vill man för att man vill att den andre ska veta hur man känner. Jag tycker att det är skönt att vara ur detta träsk, nu kan man ha sex med lite strån på kroppen och man kan acceptera att respektive vet att man luktar spya i munnen på mornarna. Jag älskar det så. Äntligen kan man börja planera framåt i tiden utan att ens partner springer iväg med "svansen" mellan benen. Jag är glad att jag hittat en människa som inte är rädd att för att säga vad han tycker och som äntligen inte leker the famous av och på-leken.

Här var några små tankar till allahjärtans-dag. Visst, jag bryr mig inte så mycket om speciella dagar men det är verkligen en dag som jag tänker stänga av telefonen och bara titta i min sambos underbara ögon. Hur är cheese det låter så tänker jag vara en aning romantiskt. Så det så!

Rödbetor.

Så blev det hipp som happ tisdag. En dag som har spenderats på skolan för ett seminarium,  ett väldigt intressant sådant. Vi diskuterade feminism och på något vis går jag igång över det ämnet jag svär, jag pratar högt och jag blir arg! Boken ansåg att världen är skapad av män och inte minst vården, jag håller med! Visst anser jag att vi kvinnor trycker ner varandra, vi är otrogna med gifta pojkar, när vuxna män beter sig som små män säger vi oftast "du är som en liten flicka", vi klagar över att äldre gummor klagar för mycket och vi pratar oändligt mycket skit om andra, speciellt tjejer och jag är inte bättre. Men jag tror att vi är uppvuxna i en mansdominerad värld och därför blir hatiska mot varandra, jag tror också att det kan ha att göra med vår biologi, ni vet när många tjejer är tillsammans ofta så ändras menstrutionerna så att man får mens samtidigt, enbart för att vi ska vara redo för att bli med barn. Är det inte lustigt? Det finns så mycket att diskutera och just idag kan jag inte lägga upp det på ett bättre sätt än så här.

Idag skulle jag ha pluggat sjukt mycket. Men har det blivit så, nix. Just nu njuter jag av ett avsnitt av Las vegas.

Just det, idag skulle min kvartersvärd Patrik besiktiga min lägenhet. Och vad var det han inte hade att klaga på? Jag fick en aslång lista som jag ska fixa innan måndagen. Jag har bott i den där lägenheten i sammanlagt tre veckor sen dess har jag bott hos Pete. Hur kan jag då ha lämnat något äckligt och ingrott skit på dörren som inte går att ta bort? Sen så var det en fråga om att torka förnstren. Bara så ni vet så går inte det i minusgrader och jag frågade tanten när jag bokade tiden om det gick för sig ändå, hon sa ja det är så klart. Men detta gick inte enligt honom, jag skulle köpa lite röd sprit så skulle det gå alldeles utmärkt. Jag är irriterad.

Men nu ska jag inte vara irriterad mer.

Helg.

Aaah, efter två dagaras städande är äntligen min lägenhet fläckfri, allt är borta och nu är det bara att ringa min kvartersvärd Patrik för att boka tid.

Som skrivet har helgen gått åt till att städa men det har även hunnits med lite till. I helgen var nämligen den första helgen på länge som jag inte har rört någon form av alkohol, jag brukar alltid dricka en öl till middagen eller ett glas vin till filmen men i helgen har jag istället bytt ut mitt behov med massor av sockerdricka. Låt mig tillägga att man blir väldigt pruttig av det.

NU sitter jag på skolan och väntar på en föreläsning, men nu tänkte jag kila ut i solen en sväng.

Fix me up!

Ibland undrar jag vad det är som håller tillbaka mig från att vara den bästa jag kan vara. Det är fakta att det är jag som gör det, men vad har jag för anledning till att göra det? Förut läste jag alla sorters böcker och vågade verkligen prata med andra människor om att jag mådde dåligt, men nu undrar jag om  jag verkligen mår dåligt eller om jag sitter och vältrar mig i men egna skit som jag tror är en stor jävla hög med skit. Fakta två, jag mår inte dåligt så jag har ingen ursäkt för någonting längre.

Jag såg just på du är vad du äter med Sanna Bråding  och för att det var med henne så reagerade jag, hon är inte överviktig men blir som besatt i saker hon tar sig för. Jag är lika dan, på gott och ont. Ibland kan jag tokträna och äta nyttigt i en månad medan jag nästa månad lever som skit igen. Just nu tränar jag inte, jag äter inte mat som är bra för mig, jag sitter hemma för mycket och jag spenderar för mycket pengar på småsaker. Jag måste verkligen hitta ett eget liv. På kvällarna har jag så mycket energi över eftersom jag inte gör något annat än att sitta i soffan hela dagarna.

Det känns lite patetiskt och jag måste på något sätt börja slänga alla bortförklaringar i en sopsäck. Förut var jag verkligen organiserad, sen kom min knäskada, jag vet en stor fet jävla bortförklaring men det är fakta nummer tre, min värld stannade upp och jag blev utan träning i ett helt år.

Fan Cicci. Nu är det dags att styra upp saker. På måndag ska jag ha en plan!

Dirtycat.

Jo, jag vet jag tjatar otroligt mycke om min katt, men nu är det så att han är min närmaste. Han sover med mig på nätterna, han ligger bredvid mig hela dagarna och har är så där härligt hårig. Så nu tänkte jag tjata lite till.

Jag har kallat Werner många saker, men här kommer ett till smeknamn snuskWerner. Ni vet som kattungar gör när dom äter från mamman, dom mystrampar, detta gör Werner, han mystrampar och när han väl har satt igång kan inget stoppa honom och detta är inget som man vill göra heller, han har ju faktiskt temprament. Nå väl, han brukar alltid trampa på mitt bröst innan han ska lägga sig ner på mig. Nu har han börjat dragit ner min tröja med sina klor. Jaha? Ska han börja få ta sig samma rättigheter som Pete. Nej, jag skulle inte kunna tro det, men vad kan man göra han är ju bara för söt. Men jag kan bara inte sluta tänka att det är en gammal snuskgubbe som föds om till min katt. Det är väl inte helt otroligt? Sandra berättade att de någonstans i Afrika arresterat en get för de trodde att geten var en människa. Så min katt är kanske besatt?! Fast o andra sidan kanske jag har livlig fantasi. När jag var liten trodde jag under ett strömavbrott när jag höll min kära Misse att han hade blivit besatt av djävulen och sen dess har jag aldrig kunnat titta på honom med samma ljus igen.




Fast han ser kanske inte ut som någon gammal gubbe.


FREEEEDOOOM!

Äntligen en dag i frihet, utanför dörrarna på detta hus. Idag har jag varit på skolan med Sandra för att börja vårt tentapluggande, det var lite knepigt för att ingen av oss har böcker så vi får låna på timlån av biblioteket, men är man ekonomisk så måste man. Vi har även planerat en sommargrej som jag hoppas att våra respektive ska jubla när de hör, vi har till och med erbjudit oss för att köpa ett varsitt gayboy åt dom, så att de inte saknar sina datorer allt för mycket.

Idag är jag full av energi, snoret rinner som aldrig förr men jag är feber och ony i huvudetfri, vilket är jätteskönt. Så när jag kom hem så städade jag hela lägenheten. Alla bacillusker och nysstänk skulle bort och nu är det borta, det är bara att torka golven som är kvar men det vill jag vänta med tills imorgon, då får man i alla fall något som är lite roligt att göra.

Nu ska jag fortsätta att bli irriterad på top model.

Brillrom.

Har jag berättat att jag har skaffat läsglasögon? Det har jag i alla fall. Nu har jag haft ont i huvudet för länge så jag nu har jag satt på mig dom och stirrar på S & t C och det fungerar plus att jag känner mig så mogen och läraraktig när jag har dom. Visst ser jag tio år äldre ut?





Spara vs slösa.

Nu har jag blivit inspirerad. Tittade som vanligt på Oprah nyss och de pratade om hur man skulle göra nu när det inte är goda tider. Jag märker ingenting över att det är dåliga tider men eftersom jag går på studiebidrag så är det alltid välkomnat med tips. En tjej som hade börjat ta tag i sitt sparande började med att dra ut alla kontakter som hon inte använde hela tiden, så som tv:n och liknande och hon sparade 70 % av sin elräkning, så nu har jag dragit ur en massa apparater. Jag hade inte tänkt på att det drar energi även fast man inte använder dom, ganska dumt och naivt men ändå. Så i helgen ska jag och Mr.Pete diskuterade vad det är som gör att våra pengar försvinner. Vi ska nu nästa månad nämligen börja betala räkningarna tillsammans.

Det var äen en mamma som hade fyra barn, som inte betalade mer än 35 kr på middag, då det även räckte till lunchlåda. det var även nyttig mat med grönsaker och liknande. Det är starkt, hur sjutton gör dom. Nu när jag blir frisk så ska jag verkligen sätta igång och tänka ekonomiskt, även kanske börja panta, många bäckar små som min sambo alltid säger.

Inatt somnade jag med Werners tassar runt mitt huvud, med hans huvud vilande på mitt. Det var hur mysigt som helst. jag vaknade dock kl 03 av att feberringningar i öronen och huvudet dunkade som aldrig förr. Det var längesedan jag var så här förkyld, det är väldigt bra att man råkar ut för en sån här grej ibland, man uppskattar väldigt då man blir frisk sedan.

Förvirrad.

Halleluja! Jag mår bättre, jag vet att det ä inte är för evigt så jag har bestämt mig förr att ta tillvara på den här känslan. Febern kommer att smyga sig på mig igen men då ska jag inte vara förberedd och ignorera. För att göra mig själv glad så ska jag städa, garderoben behöver en uppiffning och hallen behöver plockas. Jag är på G!

jag och min håriga sambo har aldrig varit med varandra så här intensivt förut och det börjar ta ut sin rätt, han tror verkligen att han är chefen. Han ska hela tiden ligga på mig och när jag puttat bort honom ett antal gånger går han och lägger sig vid höften för han vet att jag inte når honom där. Idag när jag skulle svara i telefonen var jag tvungen att flytta på min arm som han låg och sov på, då bet han mig bara för att han inte ville att jag skulle flytta den. Om han skulle vara människa slår jag vad om att han skulle vara en abusive husband. Nu kanske jag överdriver lite smått men jag behöver tid ifrån honom.



Urk.

Jävla sol. Alltid när jag är bakfull eller förkyld så är det sol, har ni tänkt på att solen oftast tittar fram på söndagar? Jo, jag kanske är lite bitter idag, det beror inte på solen, jag sparkar den bara för att jag inte har någon annan att sparka. Nu är jag less på att spotta äckel.

Det är faktiskt jobbigt att vara sjuk nä man är ensam. De där prakitska sakerna blir inte gjorda. Igår tog jag mig faktiskt ner på statoil för att köpa mig middag och glass men i min febertumult glömde jag att köpa frukost och lunch till idag, så det blev en hård macka med skinka. Så nu måste jag gå ner igen och jag orakar inte!

.

Ibland ångrar jag mitt framtida val av yrke. Nu har jag varit sjuk i en dag och har redan misstänkt tre hemska sjukdommar. Hela min dag har spenderats liggandes framför tv:n. Inte så hemskt inspirerande. Jag laddade hem en till film efter den första jag såg, det tog två timmar. Senare visade det sig att filmen inte hade någon film. Peter har förklarat för mig många gånger hur man ska göra, att man ska kika på seeder och allt sånt där trams, men det verkar inte som jag lyssnar. Det ångrar jag nu när man måste göra allt själv.

Till helgen har jag tänkt tagit reda på min lägenhet, den ska äntligen städas ur och efter det har jag ingenstans att springa. :)

Host och spott.

Så blev det måndag efter en hårt sovande natt. Jag har gått och blivit förkyld och känner ingen skrivaranda. Jag antar att det är för att jag tycker så synd om mig. Så nu ligger vi här, Wener och jag under täcket framför datorn. Jag har redan lyckats se en film, night at the museum, jag såg halva filmen för hur längesedan som helst men har ännu inte lyckats sett klart den, resultatet är att jag gillar den, den liknade jumanji lite och den är en favvis.

Nu ska jag fortsätta att hosta slem under täcket, eller inte under täcket men ja, ni förstår vad jag menar.

Jävla söndagar!

Har jag gjort något dumt i ett tidigare liv? Jag vet inte om jag tror på tidigare liv och liv efter döden, ibland tror jag att det var någon gammal gubbe som var rädd för att dö och gillade kossor som hittade på att man föds om till något annat för att mannen i fråga hade haft ett sådant patetiskt liv så att han ville leva om det. Men och andra sidan frågar jag mig själv, dom som avlider tidigt eller de som verkligen har ett liv av skit måste väl få chansen att leva om det? Äsch, jag vet inte vad jag pratar om men idag känns det som att jag har gjort något dumt och måste straffas. Anledningen till detta bittra inlägg är angående Peters avfärd. Jag hatar att bli lämnad och bölar som en liten flicka när jag ska vinka av honom. Men som min älskade människa en gång sa: du kan inte rå för vad du känner. Det är nog dessa ord som gjort mig så himla öppen, fan nu kan jag gråta en gång varje dag bara för att jag känner en sak och känner att det är rätt att jag känner det, men efter jag gråtit en skvätt så känner jag det inte längre. Känner helt enkelt! :)

Vi har dock haft en underbar helg, men varför känner man alltid att det inte räcker? Jag blir tokig, gräset är på något jävla sätt alltid grönare på den andra sidan. Det är det naturligtvis inte, men varför blir jag inte nöjd? Vi har ett suveränt förhållande på alla sätt och vis, vi träffas varje helg och skrattar. Men ändå är jag inte nöjd. Min syster och hennes nuvarande man träffades för fjorton år sedan och i ett år hade de ett långdistansförhållande, jävligt långt Usa - Sverige och de visste inte ens om Robert, hennes man. Skulle få stanna i Sverige..  Vem fan är jag som klagar? Hugstream är ju bara en timmes bilresa bort. Jag måste helt enkelt ta och skaffa mig ett liv som inte involverar mig som klagar konstant.

Idag har vi i alla fall gjort något produktivt, vi har jobbat. det var barnkalas på klätterklubben och vi var där för att säkra kidsen. Och för att fira skulle vi äta sushi, men det stället var stängt, så vi åkte till ett fullproppat biteline för att avnjuta en supergod club sandwich, och nej, jag vet inte hur det stavas.

Nu har jag klagat lite, skrivit mycket men detta betyder också att jag mår lite bättre. Tack för att ni orkar med mitt tjat.

Puss!



Min två underbara sambosar!

Efter fest.

Varför dricker vi människor alkohol och hur kan en sådan dryck vara laglig? Igår var det klassfest och klassfesten sitter i huvudet idag, det bankar och spänner. Jag förstår inte var som är på gång. Okej, jag är jävligt bakfull. Brukar aldrig i vanliga fall ha huvudvärk, men någon gång måste ju vara den första. Det var i alla fall tokroligt, bra lokal och bra gammal musik. När alla andra gick ut gick jag hem och det känns som att det var det bästa valet idag. Jag brukar dock aldrig gå ut, det är absolut inte lika roligt som förfesten och man kommer hem till en ypperlig tid.

Väl hemma väntade Peter på mig och vi gjorde goda mackor med hyvlad brieost på, jag tog helt enkelt fel ost men jäklar vilken vinnare det blev.

Nu kollar jag på super G, det ser himla mysigt ut. Nu ska jag ta en fet ipren och lägga mig mot en varm pojke.

RSS 2.0