Jag såg lite gräs!

Vem fan räknar tranor? Nog för att jag gillar djur, men just att räkna antal tranor till 18 000 st är väl föga överdrivet? Nå, för att få slut på min tristess så bestämde jag mig i afton för att gå ut och gå, jag hamnade femtio meter bort, på statoil vid godisdisken. Tro mig, jag mådde inte bra av detta när träningstidningarna stirrade mig i nacken, men så blev det. Så nu sitter jag här framför friends, vars serie jag har sett fem gånger och slafsar.

Jag har börjat min praktik, det är kulkulkul. Hittils har jag tagit två venprov, faxat en massa, hållt på med en pariboy, eller harry boy som jag väljer att kalla det och fikat hos en massa gamla goa gamlingar. Nu ska jag fortsätta kolla på friends.

Duktig dag.

Fy fan vad jag har varit duktig idag och detta ska jag smeta i Peters ansikte när han kommer hem. Jag vill ha beröm! Peter har också varit duktig, det är tyvärr inte bara jag som får äran, igår bakade han bröd och tillbehör till brödet och en massa annat gick vi och handlade, fantastiskt va? Nej men allvarligt så är det inte för att vi ska vara duktiga utan för att vi nästan inte har några pengar och därför så blir det inte mycket bilkörande. Åter till varför jag har varit så duktig, jag har städat, skurat och tvättat. Så därför har jag bestämt mig att jag inte behöver gå ut och gå idag, eftersom att sätda är jävligt jobbigt. Svetten rann och det är inte ofta.

Nu sitter jag och kikar på diagnos okänd, väldigt intressant må jag säga. Jag förstår inte varför alla insattser sätts in när man inte kan ta reda på vad det är för sjukdom hos vanliga läkare, men man kan ju hoppas att det ändras. På en föreläsning så fick vi veta att man måste följa upp en patient tills svar hittats, så har det inte varit för mig. Jag gick till läkaren för min mage, den har gjort ont så länge och jag vet att jag tjatat om det här förut men ändå. I alla fall så fick jag ta kycklingbakterieprover, laktos och annat. Två veckor efter så ringde jag om provsvaren och allt var negativt, tre månader senare fick jag samma provsvar från läkare, fast work? Men den läkaren har inte hört av sig på ett år, trots att hon tryckte på min mage då jag skrek då hon vänligt sa att så här ska det inte vara.

Snö...

Varför? När alla tusen fjärilar flyger i magen, våren närmar sig och alla är lite gladare än förut... SÅ BÖRJAR DET TOKSNÖA? Jag blir så fruktansvärt arg, imorse trodde jag att jag skulle vakna till strålande sol. Blev tvungen att gnugga ögonen tre gånger för att försäkra mig om att jag inte såg i syne. Men det gjorde jag inte, snön virrade. Men jag gjorde mig själv gladare på en sekund. Dettta genom att smyga mig till Peter sida för att ta hans dator som är mycket snabbare än min, sedan fick jag spela bejewled i tjugo minuter innan han vaknade. Så nu är jag lite gladare.

Idag ska Peter jobba så då ska jag passa på att storstäda. Vi får finbesök från Umeå ikväll. Jag ska förstås också gå ut med hundra värmeljus och ställa dom runt huset så det börjar smälta.

Sooool.

Jag tror att jag har gått och blivit duktig igen eller så är det som vanligt någon veckoknäpp jag får ibland. Men jag håller tummarna för detta flow. Igår var jag nämligen och simmade med Marlene och idag klev jag upp vid sju, faktiskt helt enormt pigg så jag bestämde mig för att gå ut och springa, ja jag sprang kanske i tio minuter sen så gick jag i tjugo, jag känner mig så duktig. Idag ska vi sitta på Wayne´s och plugga igen, men idag blir det inte en sallad det kan jag garantera.

Tänkte bjuda på lite bilder rån Åre, njut!



Pete och Jugge!



Ett måste.



Som sagt, ett måste.



Jag vann priset för den snyggaste mössan.



En full på afterski och en nykter. Ni kan ju få gissa vem som är vad.



Största klippet, ett snyggt band som passade alla kvällens aktiviteter.

Life on the flip side.

En sak förstår jag mig inte på, följande: varför är det så att när man beställer en sallad på ett så kallat "inneställe", så får man inte salladen serverad i små bitar? Idag när jag och mitt crew var på Wayne´s (jag vet jag hänger mycket där nuförtiden), så beställde jag en kycklingsallad med fetaost, tallriken var tokfull med mat, vilket jag gillar annars brukar det vara någon form av dietsallader på såna där "inneställen", och nej jag har inga som helst förutfattade meningar. När jag väl ska börja äta så märker jag att salladen är uppdelad, stora kycklinglängor till höger, fetaost längst fram och stora hela tomater, så när jag väl ska börja skära upp allt i bitar och röra runt allt så man får en trevlig smak i munnen rasar det ju från tallriken och så helt plötsligt så får man bara halva portionen. Det irriterar mig lite, speciellt när man är superhungrig.

När jag väl kom hem från lunchen så hade Werner lämnat en trevlig överraskning till mig. jag satt på toaletten då han kommer in och börjar suspekt lukta på min tröja som ligger på golvet, med en konstig mun, när katter känner stark lukt öppnar de munnen lite så där konstigt, så jag lyfter på tröjan och där ligger en härlig smetig brun korv. Thank you.



Tjuven i dramat.

Å to the R to the E.

Nu har jag landat hemma i min soffa, Werner på en sida och Peter på den andra. Finns det något bättre än att bli omringad av två håriga killar.

Som ni förstog så har helgen bestått av en liten portion Åre, jag Pete and the brother huserade hos Petes kompis i Duvet. På lördagen hade vi strålande sol, dvs strålande sol när vi inte satte oss ner för att läska oss med en öl eller en jäger, för då försvann den. Jag är i alla fall röd om näsan, och det räknas nästan som googlesbränna. Vi var på afterski på Fjällgården och gissa vem kändisspanaren ser? JO, the one and only Petter och hans coola crew, inom kort kommer jag att lägga upp en idolbild. Vägen på skidor från afterskin till bilen påminde mig osökt om filmen Sällskapsresan, den till Aperna. Alla tjoade och skrek och åkte mycket bättre än vad dom gjorde fem öl tidigare. Fan vad jag gillar att åka till Fjälls, dock inte till Åre, det är för mycket stockhomlare som tror att de har det lilla extra, och det har det oftast också i form av pengar. De har även övermod, stackars Pete var nära att bli överkörd. Nu är det ju inte bara Stockholmare (bäst att jag skriver det så jag inte får Mickis efter mig). Men fjälls är bra och förhoppningsvis hinns det med en till resa innan säsongen är slut.


Dagen har bestått av att skriva rapport och det har även klämts in ett handledarmöte till min praktik, vilket påminner mig om att jag måste leta busstider.


Nu kom solen!


Life.

Ok, det är sant. Jag har blivit skittråkig så förlåt bloggen, det blir inte bättre än så här.

Men till helgen åker vi till Åre!


Peace.

Ute så strömmar vattnet, av varje bil som kör förbi blir man nerstänkt, allt ser tokskitigt ut och det är superhalt överallt men jag älskar det. Det håller på att bli vår, eller är det vår redan? Jag gick faktiskt ut och gick innan frukosten imorse, även fast jag egentligen inte orkade och när jag väl kom hem smakade gröten bättre än någonsin, ja jag var jävligt hungrig.

Idag har vi varit på KTC för att träna igen, fast vi får inte träna med så många saker vilket gör mig lite irriterad, vi får sticka i en dockas arm för att ta blod och för att få ut blodet måste man pressa in nålen och så kan jag tänka mig att det inte är på riktiga människor, så ni får gärna komma hit och lägga fram armen så jag kan sticka er. Efter det har jag och syster varit på fyndlagret, jag måste börja dona om våran balkong, snarast ska jag köpa trall.

Mumsmums.

Idag har jag och Peter varit tillsammans i tio månader, många kanske tycker att det är fjantigt att just skriva om detta men det gör banne mig inte jag. Jag tror att jag varit tillsammans med någon i tio månader förut men då kändes det inte alls så här bra. Egentligen ska jag inte lägga upp världens sötaste bild på oss här för att Peter är lite sur på mig, enligt honom är jag en besvikelse, eller ja mest enligt mig men jag vet vad han egentligen tycker, för det ska jag tala om för er killar att vi tjejer alltid vet bäst! Nåja nog med småsnack. Här kommer den första bilden som blev tagen på oss. Faktiskt erkänner till och med jag att den är ganska söt, man var ju ganska halvgenerad fast en flaska vin innan han kom hjälpte mig väl.




Bitterljuvt.

Vad sjutton kan man göra en soligt dag? Nu har jag gått och toklängtat efter våren och sommaren men jag glömmer en viktig del i det hela, ångest! Jag får alltid sådan fruktansvärd ångest när jag sitter inomhus på sommaren, solen lyser och fåglarna kvittarar men man tar sig inte ut. Detta hände ungefär idag, det är skitfint väder ute, efter ett missförstånd på KTC så åkte vi hem till mig klockan var då elva och nu fem timmar senare gör jag exakt samma sak som jag gjorde då. Alltså ingenting. Vad kan man göra? Jag bor i en stad men har ändå ingenting att göra, jag måste vara fruktansvärt bortskämd. Jag vill ha förslag.

... fast jag vill fortfarande ha vår.

I am what I say I am.

Jag har kommit på att jag har en specialité det är inte en bra sådan men det är nog den enda jag har, det är att irritera sig på människor. Det kan vara rätt konstigt för jag är en ganska irriterande person och jag irriterar mig inte på mig själv som jag kanske borde göra. Eller det gör jag iofs ibland som när jag pratar sex på en förfest bland personer som kanske inte tycker om att prata sex eller när det kliar i mina kvinnliga regioner och jag bara måste klia även fast jag vet att jag bor i en stad och det är en ohygglig stor chans att någon ser. Av denna speciella förmåga jag besitter har jag blivit en liten ensamvarg. Eller jag har ju kompisar och så men när jag väl har börjat irritera mig på någon så är det helt omöjligt att sluta. Jaja, det kanske är många förutfattade meningar i detta resonemang, jag erkänner. Men det finns faktiskt en positiv twist i den här misären också, det är att de människor jag umgås med tycker jag verkligen om, annars skulle man det märka.

Ibland tycker jag synd om Peter, speciellt när det handlar om mig som förstör hans vardag. Här om natten när han skulle gå och lägga sig då jag sov hade jag på mitt aggresiva vis spytt ut en soppa av svordomar, jag fick inte ens en godnattpuss. Natten som var hade jag satt mig upp och igen börjat prata i bubblor på ett argt vis då Peter vänligt hade sagt åt mig att lägga mig ner och sova, varpå jag slängt en arg blick på honom slagit på kudden och bytt den till den som låg bredvid. Han är allt go min Pete som orkar stå ut.

Dagens.

Idag när jag kom hem så släppte jag ut Werner på balkongen, han älskar att sitta där och lukta så därför har jag dragit upp ett av fönstern och ställt hans pall under så han kan sticka ut näsan. Idag när han satt där och njöt i solen jamade han som aldrig förr och såg väldigt besvärad ut, så jag gick ut och kikade och då visar det sig att det droppar smält snö på fönsterplåten så varannan sekund blir han nerstänkt. Det var lite roligt.

Idag har jag & Sandra varit på sjukhuset och tränat inför vårt praktiska prov, vi har tagit blodtryck, tagit blod och gett injektioner, fast vi var otroligt trötta så vi for ut på Birsta istället, det hjälper alltid. Nu ska jag nog gå och laga mat.



Werner och Lucas som kikar på ett rådjur.



Världens sötaste muff.


Pokerface.

Ja men ser man på, igår blev det två vinster av tre möjliga till Cecilia the poker animal Wallin. Jag gillar att slå från underläge. Peters bror och hans kompis kom hit för lite pokerspelande igår och inte kan man vara duktigt på poker om man är en flicka. Kommentarer flög i luften, men jag tog inte åt mig och vann. Det var mycket trevligt, lite öl och lite vin. Äntligen var det Peter som kände sig lite dålig imorse, det brukar alltid vara jag när man ligger där och försöker rulla ifrån mina hetfläckar på lakanet med idag var det Ps tur. Jag tror stenhårt att det var glaset mjölk jag drack innan jag gick och la mig.


Puss!

Pooh.

Gud vad fint det är ute! Jag och Peter låg i soffan i tre timmar imorse och var ursinniga för att vi inte kom på vad vi skulle göra idag. Till sist gick vi ner på staden för att handla nödvändigheter som alkohol och mat, vi satt även i solen utanför stadium en stund, det var så himla skönt. Efter detta upptåg gick vi till O´lerys för en öl med Petes bror och kompis.

Nu sitter jag hemma och kolla på Gilian, ni vet hon som tycker om bajs och att prata om feta människor. I dagen samhälle är det nog inget probleml att bli fet. De som har gener som gör att de blir feta lätt är det mycket synd om det finns ju frestelser överallt, men nu så ser man fler människor som inte har gener till att bli feta men som äter så fruktansvärt mycket att dom blir det. Och faktiskt, de som har lättare att bli överviktiga ser oftast bättre ut i detta tillstånd än de som inte har de. De har oftast otroligt stora magar och pyttesmå ben, eller tvärtom, ja inte feta ben och små magar kanske men ni förstår vad jag menar. Om jag skulle bli riktigt fet skulle jag behöva äta oerhört mycket. Usch, jag hoppas att jag aldrig tar till mat som tröst.



Min älskade systerson Abbe.

Wilma.

Jag har nog träffat världens finaste lilla vovve, hon heter Wilma. Herren i huset drog en liknelse med henne och den där ekorren i Ice age, fast med större kropp som en stor falukorv, fin och go! Huden är alltså Sandras mammas. Igår var vi i alla fall hos Crillen och Sandra, vi blev bjudna på mat och en filmvisning, riktigt god mat och en ganska dålig film, men den är sedd i alla fall. Valkyria. Tydligen så betedde sig Wilma konstigt hela kvällen och precis när filmen var slut och vi skulle ta och gå ut och gå med henne kom det en svart sörja ur hennes rumpa, tur för silic bang säger jag bara.

Just nu väntar jag på att min lilla sambo ska ta att vakna, jag börjar bli hungrig på allvar och nej det är inte så att jag är okapabel att göra frukost ensam men det är bara så tråkigt att äta och prata själv. är det någon som har något förslag till vad man ska hitta på idag? jag är så otroligt dålig på att komma på saker att göra och även fast man bor i en stad så finns det ingenting att hitta på, i Bergsjö kunde man i alla fall gå på promenader och dricka sprit, här måste man på något sätt bete sig som en vuxen människa. Det blir nog en sväng till systemet idag!

Dum & ful.

Vad jag tycker om solen, solen gör så att allt dåligt blir bra. Inte för att jag har så mycket dåligt men när det är vinter och molnigt lyckas man alltid dra frma något skit. Men idag tittade solen fram en stund och jag sken upp.

Nu försöker min katt stirra ner mig, han har tråkigt och solen verkar inte hjälpa honom, nyss tog han sin råtta och kastade upp den i luften bara för att jag skulle titta på honom och kasta iväg den. Förresten, det blir inget mer Linda Rosing för mig, hon är totalt blåst. Jag har läst hennes bok och då tyckte jag verkligen att det var en flicka som inte hade haft det så lätt i livet och hon förtjänade en andra chans, de förtjänar alla. Men i hennes senaste program, ja ni vet det där förfärliga dejtingprogrammet så valde hon en skitstövel framför en kille som verkade helt normal och hennes kommentar till detta var "det är något med hans utseende". Hur dum får man vara? Jag tycker ärligt synd om hennes barn och nej det kanske man inte får skriva men hur dum får man vara? Jag blir bara irriterad när jag skriver det här. Hon är typexemplet på en dum blondin med plastikopererade tuttar, nej, så får man kanske inte heller skriva, men det ger jag blanka fan i.

Ikväll bär det iväg till Sandra och Crillen för mat och film, det ser jag fram emot.

Trötter.

Ja, okej. Jag ångrade mig, jag måste verkligen skriva om två saker.

Vuxenmobbing.
Klagomål.

Alla vet vi att mobbing sker när vi är små, jag tror att alla har blivit mobbade någon gång och jag tror att bli mobbad lite som jag blev, är bra. Det var när jag var under fem år, jäkla barn säger jag bara. Men det har nog hjälp mig lite att aldrig mobbat någon och stått upp för dom som blivit det. Det var inte allvarligt det som hände mig så ni inte tor att jag sitter och gråter här framför datorn, de stängde in mig och punkterade min cykel, det resulterade i att jag aldrig kunde ta med min splitternya bmx till dagmamman, det gjorde ett stort hål i mitt hjärta. Jag har liksom inte tänkt på att det kan ske i vuxen ålder, för vi är ju som sagt vuxna och vuxna människor stänger väl inte ute någon annan? Jag blir så upprörd över hur vissa människor agerar och det är så omoget, tur är det att jag är omringad med människor som inte håller på med sånt och jag är glad att jag står utanför. Men kan man bara inte tänka ett steg längre? Jaja nog om detta, som en vis människa sa, karma existerar. Så människor som håller på med sånt här kommer nog får sig en spark upp i röven en vacker dag.

Det här med klagomål, fy vad jag ogillar när människor bara klagar hela tiden, överdrivet skit som jag mår så dåligt, jag orkar inte längre bla bla. Nu menar inte jag att man inte ska få klaga när något har hänt, traumatiska saker i ens liv det gör jag med. Men att sitta och skriva att man mår så dåligt, inlägg efter inlägg. Jag blir tokig, gör något åt det då!!! Jag ska sluta läsa skitbloggar helt enkelt.

Nej nu måste jag nog sova så jag orkar med vår föreläsning imorgon, som alla andra lärare säger ska vara så himla bra. Jag tror inte riktigt på detta men jag ska ge det ett försök.

Sov skönt inatt eller bli påsatt, det brukar lösa ganska många problem.


Life in pics.

Jag är för trött för att orka tänka, jag orkade inte ens planera om strumporna, vad har hänt?




Abbe med indragna läppar.



Werner har hittat en ny blomma hos familjen Martin.



Syster och Albin.






Lucas äter grädde.

Några få bilder för att stilla er nyfikenhet.

Ö

Så hur var det nu här ute på Alnö? Helt underbart, snacka om att vara moster på heltid. Nu har jag en litenliten aning om hur det är att vara tvåbarns morsa och det är inte något jag önskar mig i den snaraste framtiden. Imorse så skulle jag låte min syster sova lite grann för att göra gröt till pojkarna. Självklar så försökte busLucas lura mig att göra mannagrynsgröt istället för havregrynsgröt, men det gick jag inte på! Eller jo, jag blev tvungen att ringa mamma och fråga hur man gjorde mannagrynsgröt då hon sa att han inte åt det på morgonen. Albin är lite mer än sex månader och har redan en favorutsyssla, vilket är att sitta längst ut på mina eller någon annans knän, göra ett ljud och då vill han förstås att jag ska guppa på knäna, ni vet så det blir ljudförändringar.

Werner är lite orolig, så här länge har han aldrig varit vaken i sträck förut, för här på Alnän så strosar det rådjur förbi och käkar fågelfrön på mogronen. Jag tror att stackars aldrig har sett ett rådjur.

8 mars.

Så har jag ännu en gång gått och blivit gräsänkling, eller det är kanske snyggare med sambo på 1/3-tid? Ja det låter lite snyggare. Det känns inte så hemskt att han åker längre, visserligen är det ju skittråkigt. Men nu har jag ju faktiskt ett litet liv och saker inplanerade till veckan och om jag ska vara alldeles ärlig så blir det inte mycket pluggande gjort när han är hemma. Tiden går till mys och självklart så tar mycket av mitt quadrapop-spelande på hans telefon över, jag har tråkiga figurer på min medan han har fiskar och krabbor.

Jag blev lite arg på Miami inc nyss, jag kan stå ut med att Ami är en uppblåst liten jävel men inte när han ska försöka visa hur cool han är för de andra killarna genom att visa sin makt över nytillskottet baby Dre. Om jag skulle bli tatuerad av någon av denna ansamling skulle jag välja Garver eller Tim, de överglänser de andra. Nu ska jag ta tag i livet genom att packa mina grejer till veckan, den stora frågan är dock hur jag alldeles själv ska få in Werner i kattburen. Ja Werner ska med på en minisemester till min syster, det kan bli intressant.

Just ja, det viktigaste! Den intrenationella kvinnodagen, jag är nästan stolt över alla ni flickor som finns där ute!

Varför snöar det?

Jag vet att jag tjatar om vissa saker ganska mycket och det här är en av dom. Jag tror inte att ni vet hur bra underworld-filmerna är. Idag laddade vi hem trean och istället för att vänta tills ikväll så kollade vi på den nyss. Superbra. Kommer ni ihåg förut när jag jämförde Underworld med The boondock saints, den gick ju inte ens på bio, dock är det jäkligt bra, en sån där film som man kan se tjugo gånger utan problem. Så är Underworld med. Så sätt igång och ladda ner! För jag vet att man sitter där en kväll och inte har ett skit att ladda ner, så väljer man någon skitfilm som man hört lite av som verkligen är piss. I tell you, this is not urin!

  1. Underworld
  2. Underworld - Evolution
  3. Underworld - Rise of the lycans




Så vad har dagen erbjudit? Vi har faktiskt varit och simmat, med trettio andra människor, satan vad fullt det var i bassängen, jag kände händer och fötter slås ihop under vattnet. Det är faktiskt skitbra det här skiten med att simma, inte just för att det är ganska bra träning, eller det vet jag ju inte heller men ändå. Man blir van att visa upp sin kropp för andra i nästan naket och naket tillstånd, vilket har gjort att jag känner mig bekväm i min kropp och det är lätt värt 150 :- i månaden.

Till veckan ska jag bo hos min syster och med det menas att jag har en bil! Jag har lånat den av hennes man som ska ner på kurs, så jäklar vad jag ska vara moster och gå omkring och bära på den stackars Albin på nätterna.

Jag vill ha vår.

The hot couple.

Så har det snabbt gått oh blivit lördag, tiden går så fort när man är vuxen. Jag orkade inte gå på lagfesten idag, det kändes lite jobbigt speciellt eftersom jag inte ska dricka någonting annars hade jag sprungit dit. Men det får bli en annan gång.

Idag har det hänt väldigt mycket för omväxlingsskull, vi skulle börja med att simma imorse, men eftersom vi sov lite längre än planerat ändå tills kvar i nio (?!) så hoppade vi över det, också för att det är sportlovsvecka, vi orkar inte med skrikande ungar. Sen åkte jag till Paulin för att bli sminkad, snyggt  ser ni, på kortet som ni får se har jag dock stora ringar under ögonen men det måste vara nåt med ljuset för på så vis ser jag ju inte alls ut! Hah. Medan jag var där så gick Peter ner på stan för att klippa sitt hår och det försvann, under en kalluffs så hittade jag världens finaste öron och käkben, helt otroligt! Sen åkte vi till Birsta för att käka mat på IKEA en god jävla kotlettrad. Ja kanske inte bara för kotlettradens skull, när man är vuxen måste man faktiskt köpa klammer och sånt småplock.

Nu sitter vi här framför tv:n med två datorer i knäna min sambo och jag. Försöker hitta Underworld 3 med bra kvalle men det verkar inte gå för sig.





Förbannad.

Jag är så arg så tårarna sprutar. Jag blir så jävla less och arg på cancer. Vad fan är det för sjukdom? Om det är en sjukdom som ska göra oss människor till ett mindre antal varför tar den inte då människor som "förtjänar" det? Jag kände en tjej när jag var yngre som nu tampats med den här sjukdomen i ett år och nu vet dom inte vad som ska hända. Jag tycker bara så synd om dom. Jag blir även irriterad på mig själv som gnäller över det ena och det andra som inte ens spelar någon roll. Det enda som riktigt spelar någon roll är ju bara familjen och kompisar. Att man får underkänt på en tenta eller bråkar med sin pojkvän är bara småsaker! Att man inte bara kan vara nöjd! Från och med idag ska jag sluta klaga, fan vad onödigt det är.

Timrå - HV 2-1

Nu har jag just kommit hem från hockeyn och jag måste medge att jag inte är så  intresserad av det, eftersom jag spelar innebandy så tycker jag att dom är dåliga de passar dåligt, puckjäveln studsar och de står aldrig still. Nu är det ju så att det är jävligt mycket svårare med hockey men ändå. Det jag tänkte skriva var i alla fall att när man sitter där blir man som ett vilddjur, mest för att de två gubbarna framför luktar svinäckligt och lite på domarna, jag som alltid tyckt synd om de som är domare, de blir aldrig uppskattade till 100 %. Jag skrek och stampade i golvet, inte likt mig. Nu bjuder jag på lite gamla bilder.




Magnus och jag från nuthackers fest.



En old pic, när mitt hår ser ut som jag doppat det i en burk med färg.



Pappa och Lucas i Skottland.



Jag och en vattenpipa på en juldag.



Den bäste Liw!

Torsdag!

Detta har varit en av de intressantaste dagen av dem alla när det gäller skolan, det har varit sug och syrgas på sjukhuset. Med sug så menas det att man sticker en slang i munnen, näsan eller i en track som man kan ha i halsen när man inte kan andas. I alla fall så fick vi öva på en docka, våran hette Beda och var väldigt androgyn. Då ville en tjej helt plötligt att vi skulle sticka en slang i hennes näsa och sen så provade vi alla det. Sandra och Mickis hade sina näsor kopplade till sina ögon, även fast det inte gjorde ont så grät de, jag hade min kopplad till min nysnerv så varje gång Sandra var i närheten av att klara sig över väggen i näsan för att ta sig ner till halsen så var jag på väg att nysa. Men det var hur intressant som helst.

Sen mötte jag upp Wallinskan på stan, det var hur längesedan som helst som jag träffade henne och det var jättemysigt. Vi käkade mat på piccolo sen åkte vi hem till mig och snackade skit. Bergsjöjäntor är nog det bästa, bara så ni vet. Ikväll ska jag på hockey med Petes familj, alla utom Peter tyvärr.

Nu måste jag gå och raka mina ben så jag inte får så mycket motstånd när jag ska simma imorgon.


Do blonds have more fun?

Nu har jag varit en väldigt dålig bloggare igen och vad kan det bero på? Jo just det, min lover har varit hemma två dagar extra, så jag ursäktar. Nu har han åkt tillbaka till Kramfors, vilket inte känns så jobbigt faktiskt.

Jag ska tipsa om en liten utflykt här i Sundsvall, det är i alla fall att gå och mata ankorna, änderna och svanarna i Sidsjön. Dom är så himla fina dock måste jag varna känsliga djurvänner att det blir bråk, toffsar och dun far runt omkring så det gäller att vara snabb i kasten. Idag var jag, Jugge och pete där för att kasta. det var till och med en liten krake som tog maten ur handen på mig två gånger. Innan vi matade ankorna åt vi kinamat, buffé. Måste jag säga nåt mer? Fy vad mycket mat jag åt, två portioner, sushi, soppa, vårrullar, andra rullar indränkta i fett och massor med ris, och läs om detta med rösten som han har som läser till Du är vad du äter, jag är fortfarande mätt. Sen simmade vi. Satan vad vi simmade, Peter under vattnet och jag på, 22 längder, när jag började orkade jag knappt tre utan att stanna. Som Sandra sagt Bitch 2009, here I come

Just ja, jag har blivit bond. Så blir det när man ger frisören fira händer, but I like it.

Vilken helg!

Jag känner mig som en proffsbloggare, en sån som har ledigt på helgen för att tanka sig med saker för att få inspiration. Nu kommer i alla fall en lite uppdatering om vad som helgen haft att erbjuda. I fredags kom två pojkar från Kramfors hit, de hade hört att en tjej som är bäst på fest skulle slå till med en liten fest på snickaregatan. Det blev hemmalagad pizza och lite mintuu innan vi åkte till Sandra för fest. Det var i alla fall asroligt, jag tycker att det är roligt att gå på fest nu när fuldansen har tagit över min kropp, det bjöds på tuttskak, moppen och thriller-dance. Mycketmycket roligt. Som vanligt så hoppade jag och Pete över krogen istället drog vi till Subway och väl hemma väntade ett skönt bad.



 



Lite förfest.



Värden.



Pete och Ante.



Tre apor.


På lördagen var det dags för hemförd till Bergsjö. Föst så åkte vi till brors flickvän för att kika på hennes hus, satan vad fint det var. Hon ska dock sälja, vilket jag tyckte var tråkigt för jag såg verkligen potential till häftiga sommarfester där. Jag fick även träffa Emma och Hannes som jag inte träffat sen i somras. Skitroligt. Men det bästa av allt var ändå att få se Paulins höns, dom var så fina och jag skulle gärna vilja ha en eller tio av dom. Dock var de väldigt sargade, eller påsatta som det så fint uttrycktes. Det blev även tal om lägenheter i Bergsjö då Peter säger Finns det lägenheter i Bergsjö? Då blev det bara så att vi blev tvugna att åka förbi the big city, där fanns inte en kotte, det var säkert för att systemet redan hade stängt. Efter detta åkte vi hem till mor och far för att äta god mat och mysa med Lucas. Han är bara för söt, mamma hade köpt små ostar  som var inslagna i papper då frågade han mig, Cicci, är det du som slagit in ostarna?



Bror, jag och Agda.



Jag och en hedemorahöna .



Utas!

Nu blir det fortsatt vasaloppstittande.



RSS 2.0