Puh

jag är jävla trött helt enkelt. God natt.

Torka.

Jag vet inte, men ibland tycker jag att det är jätteroligt med en blogg men ibland inte. När jag gjort något coolt som att åka till Ramundbeget tycker jag att det är roligt att skriva, eftersom det är lite skrytfaktor i det hela men nu.. nu praktiserar jag på sjukhuset och det är iofs roligt men det är inte så att jag kommer att skriva om det.


Det är något speciellt med att vara bakfull.

Igår var vi på 30-årsfest. Jättetrevligt med got mat och gott dricka. Men det som var speciella med detta tillfälle är att jag gick in med inställningen att inte dricka för mycket, jag blir lätt nervös när jag träffar nya människor och då sliter sig inte vinglaset ur handen. Men igår gick det bra, jag hade en liten topp när jag fick på gt:s men annars gick det lugnt till. Imorse låg jag och väntade på att det skulle osa framför ögonen så där det gör när man är riktigt bakfull, men det kom aldrig. Och idag mår jag bra, helt otroligt bra. Ibland kan även jag vara duktig.

Ikväll ska jag på min första match med flickorna vi tränar, måste bara se till att lära mig alla namnen.


Matbestyr.

Som jag berättat förut så blir jag fruktansvärt grinig/skitarg när jag är hungrig, detta är inte alltid roligt. Jag bits, svär, skriker, gör mig ynklig etc etc. Så efter varje måltid sitter jag som en hund och tittar skamset på Peter. Så nu tänkte jag dela med mig av vad jag säger när jag ätit upp.

-Peter, tycker du inte om mä nå mer?
-Älskar du mig inte nå längre?
-Vill du inte ha mä nå mer?
-Tycker du att jag är hemsk?

Peter tittar på mig och skrattar varje gång... än. Jag vill inte veta vad han ska säga den dagen han har fått nog, för han har jävligt mycket att ge igen.

Nu blir det lite innebandy... Det är nog tur nu när jag fått upp ögonen för marabou - mint krokant.. Skit Sandra.

Mulet.

Jag tittar på Rachel Ray och får ett fantastiskt sug efter avocado, det är bland det smaskigaste som finns. Tyvärr så är jag skitdålig på att välja ut de som är mogna och tar då alltid för hårda och glömmer bort då bort att jag har avocado, så de hårda blir alltid också förstörda. Detta var dagens i-landsproblem.

Idag ska jag studer med Sandra, ska även försöka satsa på att städa och duscha. Fy så tråkig jag blivit i mitt vanliga lilla liv. Idag håller jag extra tummar för Pete!



Nyår med en busunge.



Mitt rätt så snöiga hus i Baståsen.


Pics.

Pju. Det blev ingen springning, gick två varv istället. För ni förstår väl hur jobbigt det är att springa i snö och jobbigt ska det väl inte vara att springa?

Jag har inte många bilder från helgens bravader men de få jag har tänkte jag visa.



Sandra i bilen på väg dit.



Kalix & Karin i sittliften, viktigt!



Gänget.



Sandra som varit ut och åkt längd.



LOVERS



Det luktar jäger.



En galen Alex med mintu.



Tisdag.

Varför kommer det en verklighet föööör! Det är så tråkigt, i helgen var det roligt, nu är det skriva matlista, träna, tvätta och städa. Jag blir så leds, sååå leds. Gud vad jag skulje vilja säsongsjobba igen, fast typ i Åre, Sälen eller något annat hippt ställe, men nej. Nu ska man växa upp och det är tråkigt. Idag hade jag tänkt springa lite med Sandra och Pete.. Det är inte roligt med sådant som måste göras ibland.

Nu ska jag sitta och kika på en till fjällresa, helst varje helg.



Eftermiddagsfika på 1891.


Ramis.

Mycket har hänt i detta lilla liv jag påstår mig att ha. Helgen spenderades i Ramundbeget, vi bodde 30 meter från allt, det vill säga allt som räknas, såsom after ski, backen & affären. Helt sjukt underbart gäng och helt sjuka samtalsämnen såsom att bajsa i vattnet i Thailand bör man prova på och analklåda. After skin var inte så asbra, tråkigt band som spelade samma låtar två kvällar i rad, borde inte det vara förbjudet? Jag tror att vårt bord livade upp stämningen, efter tre öl var glasen så högt upp i luften att man knappt nådde upp för att skåla. Jag önskar att vi skulle vara där längre.. mycket längre. Det var nästan en liten klump i magen när alla skiljdes åt.

Men nu börjar väl det tråkiga livet igen. Prakitk och vardag utan öl. Det är inte roligt.

Framme

Nu är vi framme, blev tyvärr ingen after ski. En liten miss i planerna. Gäller att ladda för morgondagen!

Raaamis!

Helvetehelvetehelvete. Varför kommer alltid paniken försent? Det är idag jag ska göra tentan och det är idag en olustig känsla sprider sig i min mage. Tänk om paniken kunde komma två veckor innan, satan vad man skulle plugga.

Nu har jag packat klart.. Tror jag. Det bästa som hände idag angående Ramundberget är att det ikväll är nattskidåkning med nattafter ski. Det är fruktansvärt mycket mig i detta koncept. Dock så hoppar jag nog över skidåkningen, men after ski kan man väl aldrig hoppa över, eller?



Denna tok ska med till Ramis, vem vet då vad som kan hända?



Rådman & Grynet på spelkväll i Sundsvall.



Pojkarna åkte på storstryk.



Hajja Ramis!

Gettekul.

Igår innan jag skulle gå och lägga mig tänkte jag länge på vad jag skulle skriva idag. Och så tänkte jag att det ibland låter som jag är världsbäst och öser skit på andra och deras problem. Så min supersmarta idé var att jag ska skriva en lång lista av alla de saker som gott på tok i mitt liv och varje gång jag skriver ett sånt här inlägg som jag kommer att göra nu ska jag bifoga min lilla lista.

Ibland undrar jag varför en del människor förlovar sig, gifter sig eller skaffa barn. Är det för att rädda sitt förhållande eller är det för att man har för lite action i vardagen? Jag tycker att det är bra när människor skiljer sig för att de mår dåligt, men ibland så känns det att som att äsch, allt går åt helvete så vi tar och skaffar barn och ser om det löser sig. Varför inte bara göra slut?

Det här kommer kanske bita mig i röven, när jag sitter här tio år senare och skriver samma gamla blogg med fem ungar och tre misslyckade äktenskap bakom mig. Men det jag vill att ni ska komma ihåg är att jag en gång i tiden var en riktigt klok ung flicka.

Nu ska ni få se några av mina favoriter när jag är hemma i trakterna och hälsar på. Getter, det är nåt att lita på det.



Jag önskar att jag lärt mig alla namn, men det är inte så att man kan kalla på dom direkt.



Johan är farbror till dessa underbarheter.



Andreas & Paulin matar med knäckebröd. Fasktiskt så kan både get-Emil och get-Grabbas kan faktiskt göra en liten piruett för att få mat. Det är kvalle på getterna i Hälsingland.

Nej, nu ska jag längta efter morgondagen, först tenta sedan Ramunberget.


Dagen innan dagen.

Just det ja, jag glömde uppdatera om vår match. Vi förlorade.. 4-8, men jag lyckades peta in ett mål, fast jag släppte dock in ett mål också. Jag fick nämligen ställa mig i mål i sista perioden. Vi kan i alla fall säga att det blev jämnt. Annars brukar det faktiskt vara så att jag ligger på minus.

Idag har vi pluggat och sen har jag packat och städat. Svärmor ska komma hit och vakta kattena när vi är borta, då gäller det att skiten glänser.

Nu ska Saaaandra komma hit och plugga.


Ständigt dessa katter.

Werner är sur. Han går omkring och halvt morrar/skriker. anledningen till detta är att Nino bestämt sig för att lägga sig med mig i soffan och han vägrar komma hit. Han har även börjat med ett konstigt beteende, varje gång Nino och Werner får närkontakt biter han henne lite mjukt bakom örat, what? Hur ska detta tolkas, tycker han det är mysigt eller vill han bita hårdare men vågar inte? Detta är vad mitt liv består av och tentapluggande förstås.




Jägerhockey.

Hua vad längesedan jag skrev, jag har tagit ett litet jullov från bloggandet. Inspirationen kan inte klämmas fram. Snart har vi tenta, efter tentan sticker jag, Sandra, Pete & fyra andra stackare till ramunberget. Fast jag vågar inte längta, inte än.. Om jag längtar så går tiden snabbare och just nu känner jag mig inte så fruktansvärt säker på tentan.

Här kommer lite bilder från vår ishockeyspelning, jag vill att ni ska lägga märke till allas kläder, för efter detta så blev det utgång på memento. Ibland är det jävligt skönt att vara asful när man går ut. Höhö.



Sebastian i lilla sjöjungfrun.



Konstapeln.



Jensa.



LillPete.



Hjälmmössa. It is the shit.



Jugge.



Det var kallt, vissas skägg frös till is och andra tyckte att det var smått jobbigt.



Bröderna.



Snyggaste bilden 2010


fredag

Vad härligt med fredag. Jag och Pete har varit på 1891, personligen så faller jag hårt för räkmackan, en liten favorit kan man kanske säga till detta serverades ett glas vitt vin. Jag läängtar tills jag kan visa er mina fina bilder som jag kan ta med min suveräna mobilkamera, men det kommer. På söndag skulle jag kunna tro. Ikväll blir det att agera tränare åt småflickorna igen, var länge sedan sist, det värsta av allt är att jag ska berätta för dom att vi har match imorgon, så att dom kan komma och titta, men det är bara det att jag spelat en match ute denna säsong, dvs jag är inte bra. Och vad jag har hört så är det bra att vara en förebild?

Jaja. Ikväll ska ni få se bilder från vårt hockylir. Nu practise.

Suck.

Okej. Jag körde inte. Det kändes helt enkelt roligare att dricka jäger & öl (.. vin, glögg). Sandra fick hedersuppgiften att köra och det gjorde hon bra. Det var i alla fall askul, fan vad jag är dålig på att åka skridskor, men det bjuder jag helt enkelt på.

Imorgon börjar allvaret.

-17

Har jag nämnt att jag glömt min grej för att stoppa in bilder på datorn? Alla bilder under julhelgen finns nämligen på min telefon. Så ni får helt enkelt hålla er till tåls en stund till.

Ikväll ska vi åka skidskor, eller rättare sagt spela hockey. Jag har till och med köpt en ny klubba som fick sin premiärtur i söndags. Ikväll blir det jägerhockey och lite ölmys efter skidskoåkningen, jag har inte bestämt mig än men jag tror att jag ska köra, helt otroligt va?

Om nio dagar åker vi till Ramundberget!

bling bling.

Förresten, jag har köpt en my mobiltelefon. Det är inte ofta jag är stolt över mobiltelefoner eftersom jag oftast går på det billigaste priset. Men nu slog jag till och bytte från Halebop kontatkort till Telia max 25, det gjorde att jag sket i priset. Ack så nöjd jag är. Här är min pärla.


Vargjakt.

Jag är upprörd och har en stor klump i magen. Jag är emot all form av jakt, innan jag flyttade till äppelbo var jag inte det eftersom de jägare som jag mött ändå haft respekt över att det är djur de skjuter och för det faktum att de tar reda på köttet (visst det fanns de som hade det i Äppelbo också, men dom överglänstes snabbt). Visste ni förresten att det inte finns ingen anledning till att skjuta de små djuren eftersom det inte finns någon kött på dem, utan för att de förstör och äter nyplanterade granar?

Jag fick följa med på min första jakt, det var fruktansvärt. Djuren var fruktansvärt rädda och panikslagna. Och om det skulle vara så att en jägare mot förmodan inte sköt en älg för att det var för dålig sikt, blev den "mobbad" av de andra jägarna för att de tyckte att man skulle skjuta ändå.

Och nu till det jag blir mest upprörd för. Vargjakt. Det har varit på tapeten länge i vissa områden. Jag skulle ha förståelse för om det var så att jägarna skjöt vargarna av det faktum att det var för många av dom och i sin tur var "ett hot", men så är inte fallet för vissa jägare, de vill skjuta vargarna på grund av att de jagar älgar och det i sin tur gör att de stackars små jägarna får minde älgar att skjuta. Och vad det gäller hundarna, ni vet att en jägare har tillåtelse att skjuta en varg om den attackerar en hund. Need I say more? Det finns även vargar här och om jag hade hund, hade jag valt att inte släppa ut min hund.

Jag är inte vegetarian och jag äter älgkött, av den anledningen att de får strosa fritt. Men jag funderar starkt på att sluta äta kött.

Jag påstår inte att detta gäller alla jägare, men vad jag hört så gäller det ganska många.

Det susar inte i någon jävla säv.

Jag är understimulerad och är därför inte på topp. Det började i somras med ett sommarjobb som inte utmanade mig. Det är tråkigt men sant. Sen har det bara fortsatt så, med en skola som jag inte riktigt trivs med. Enda anledningen varför jag gör det är för att någon gång plugga klart. Jag har inte mycket att se fram emot och lever fattig som en lus. Men det jag saknar mest är utmaningar, att träffa olika människor.

Imorgon ska vi åka lite skidskor, det är ju en början.

RSS 2.0