Fyovale.

Det är inte roligt lägre. Vaknade vid fyra av att snoret stelnat i och runt näsan och att halsen kändes som en bilbana. Nej nu är det inte roligt längre. Det här kan förstöra mitt nya år, för tre år sen hade jag magsjuka, men det här känns värre i och med att nu vet man inte om man hinner bli frisk eller inte. Med magsjuka så vet man att man är sjuk. Jag somnade i alla fall efter lite frukost klockan sju. Varför blir man alltid sjuk när man är ledig?

Ute lyser solen och mellandagsrean ropar mitt namn.

Skitkvinnor.

En kombination jag inte vill att ni ska ge er på är: nyförkyld + pms + träningsverk. Förkyld med halsont är ju aldrig roligt, då vill man att någon ska tycka synd om. Pms, då vill man hata och helst svänga i humöret, jag har skällt ut min sambo ungefär tio gånger, stampat i golvet, kastat saker och slagit honom. Träningsvärken nämnde jag bara eftersom om jag inte hade träningsvärk så skulle jag kasta mig på golvet, jag kommer inte ner till golvet nu...


Julbilder.

Så gick man och blev tio år igen. Det är Tjorven på tv. Fast jag har lite problem med släktkombinationerna, är Pelle son till Malin? Och vem är Stina. Jag har aldrig riktigt tyckt om Tjorven, jag tycker att det är lite hemskt det faktum att bara för att hon är lite trind så får hon heta som en korv. Tjorven låter som en korv. Tänk om dom hade kunnat visa lite Barn i bullerbyn. Tänk när dom ligger på höskullen och äter limpmackor i prasselpapper, hur många gånger har man inte försökt gjort samma sak. Det var svårt eftersom vi inte hade någon höskulle.

Jag har blivit sjuk. Peter blev sjuk efter vaccinet och sen lite annat sjuk på det, så nu har jag fått den andra sjukan. Jag som skulle ha kikat på mellandagsrean.


Jag och busLuce.


All dess julmat.

Lucas lite tveksam.


....

Äntligen känner jag lugnet, hur man kan göra det i en lägenhet som ser ut att ha haft inbrott vet inte jag. Jag har just varit och tränat, det var bland det skönaste på länge. Nu ska jag plocka ihop alla jullklappar och sätta igång och städa, det kan vara på sin plats eftersom rutan på vår bil inte åker upp, vilket har gjort Peter rätt förbannad.


Vind.

Det är mycket det här med jul. Nu är jag trött och vi har inte ens avslutat julfirandet. Bilfärden på väg hem tog musten ur mig, satt krampaktigt och höll i ratten hela vägen upp, trodde för en sekund att jag inte skulle komma fram, men nu är jag hemma hos min karl och mina katter.

aaah.

Hihihihihihi. Jag klarade vår förra pisskurs med ganska god marginal måste jag säga. Så nu har jag inget extra pluggande över jul. Det känns så jäkla skönt. Nu ska jag kika på Gladiatior, man kunde ju ha valt en lättsammare film, men det känns som en sådan dag idag.

Vet ni att det känns inte som att jag kan skriva vad man riktigt känner och tycker här. Och som jag nämnt förut blir jag tokig när jag inte kan göra det. Tills nästa gång ska jag komma på olika härliga metaforer, så ingen förstår någonting.

Lul.

Det har hänt något med min header. Men om jag ska vara ärligt så är detta inte något jag vill ta itu med innan jul. Idag ska jag handla det sista och tvätta massor av tvätt, handdukar som Werner spytt på, som han kissat på och mina underkläder. Jag har inga underbyxor kvar så jag får gå i sexiga spetstrosor hela dagarna, dom skär in och är inte heltäckande, vilket gör att man måste tänka på hur man ser ut i underredet.

Imorgon åker jag ner till Bergsjö för att fira jul hos min moster och morbror. På juldagen ska jag och Grynet svänga våra lurviga, så ring mig om ni vill haka på. Sen är det slut på jul.



Brons.

Förresten, jag har färgat håret. Jag har kanske sagt det förut men här kommer en liten bild.




Eller tonat, sist jag tonade var jag kanske femton år. Men det var billigt för plånboken.


Networking.

Jag behöver ett stort socialt nätverk.




Typ så här stort..





Ps: det är jag som står längst fram.


Konsataterat kallt.

Ikväll ska vi ha uppersittarkväll, det är första gången jag anordnar något likanade så därför tar jag spritglögg till hjälp. Igår googlade vi på ämnet i fråga, man skulle tydligen skriva rim åt tittarnas julklappar.. det var alltså inte till så stor hjälp. Istället ska vi spela poker och dricka en skvätt öl och... sitta uppe. Uppesittarkvällen är ju egentligen imorgon men det är lika bra att ta det en dag innan så är det överstökat. Nu är det bara städningen kvar...

Jag har gått in i en period då jag absolut inte tycker att det är roligt att laga mat. Jag kom på en affärsidé igår, den baseras på att man ska kunna laga mat, så den är inte för mig. Tänk om det var så att man kunde ringa en kock och säga på ett ungefär vad man ville ha. Så efter jobbet kunde man svänga förbi och hämta upp det. Vore inte det toppen?

Dagens lilla bildspel.



Nino gillar att ha koll och ligger därför på Pete´s whiskeyskåp.



Werner in action, händer inte så ofta.



Och raraste Albin, är man inte lite duktig om man kan bygga så där bra med pinnar? Jag kan inte göra det bakfull i alla fall.


Ice baby ice.

Inom en snar framtid ska jag börja knåpa lite själv på mitt lilla krypin. Eller.. Peter kommer att hjälpa mig, nu när vi har en liten startmall.

Jag och min vän Sandra gick hem från skolan idag, lite längre fram såg jag en liten gammal tant som gick jättesakta i halkan. Jag utbrister då, gamla tanter med en uns empati. Tre sekunder senare gör jag en halvvolt och slår i backen. Man ska alltså inte säga allt man tänker.

Här kommer nu en bild på mitt och Peters förvirrade liv. Eftersom Nino aldrig är i vardagsrummet bestämde vi oss för att sätta oss i hallen för att kika på film, ett neutralt område där båda katterna umgås.






This is it.

Men seeeee så mysigt. Det är snö upp överallt och så ljust ute. Jag funderade mig på att ut och springa men jag kommer att tänka över det ett antal gånger. Jag kommer inte komma upp till norra berget vare sig med bil eller med apostlahästarna. Det blir en promenad istället.

Sist det snöade så här blev jag insnöad och kom en timme försent till jobbet. Idag är det föreläsning och Pete ska till jobbet. Det är min vardag.


Tvåtusenpiss.

Ser ni så fint jag fått? Jag önskar att jag har mig själv att hylla, men så är inte fallet. Som vanligt har min vapensyster Louise varit i farten. Det tackar jag henne kärvänligt för, tycker dock att det är lite ledsamt att man ine kan återgälda på nåt sätt. Jag önskar att jag hade några dolda talanger, äsch Louise: när du har en dålig dag har du tillåtelse att spy skit över mig, hur låter det?

Såg även att Brittany Murphy trillat av pinn. Det är hemskt, henne gillade jag skarpt. Droger är ingenting för mig och inte för kändisar heller tydligen. Nu dog hon ju inte av det, utan av hjärtstillestånd, men man undrar ju vad som orsakade fenomenet. 

Har förresten också sett världens sämsta film, 2012- Hur kan det vara så att en kabel kan stoppa en så stort maskineri så man inte får igång motorer, ja för ni som har sett den så kanske ni förstår.


Söndagskvällning.

Varje gång jag öppnar en låda i hallen där Werners koppel ligger så kommer han och skriker och sätter sig vid dörren. Han vill alltid gå ut så idag bestämde vi oss för att ta med honom ut på en promenad. Vid porten tog det stopp. Han vägrade, det såg inte ut som det brukar göra ute. Jag tog upp honom och satte ner honom på snön, han sprang in och krafsade på vår lägenhetsdörr. Slutsatts: Werner gillar inte snö.

Ikväll blir det julmust, potatis, sill & ägg, chips & dip & en glassdrink, allt detta ska serveras till 2012, this is it och where the wild things are. Låter som en ganska bra söndagskväll tycker jag.


Förresten så har jag designat om min superstart-framsida, jag är helnöjd och vill klicka och dona på den mest hela tiden.



Ganska fint va? Jag har alltid velat ha ett akvarium och nu får jag det.


snow.

Idag är det söndag och Werner ligger varm och go på mitt bröst, utanför ser det ut att blåsa och snöa väldigt många sekundmeter, så det är ganska skönt att vara inomhus. Dock så ska vi spela lite hockeybocky idag, men jag vet inte hur det blir med den saken. Igår var vi på middag hos Peter mor & far anledningen till detta för att Jugge, Peters bror kommit hem från en månads jobb i utlandet. Han hade frysit, så det där med att jobba utomlands är nog inget för mig. Vi var även på innebandy igår, det gick inte så bra för granlo.

Idag är en sådan bra dag eftersom Peter ska vara hemma.

Snyggisar.

Jag letade runt efter lite nya bloggar att läsa på finest.se. Där såg jag en brud som lagt upp Angeline Jolie som bild. Viklen jävla fjant tänkte jag, gick in för att läsa bloggen. Det är alltid skönt att läsa någon puckos blogg ibland. Där väntade en käftsmäll. Tjejen på bilden var hon själv, alltså assnygg. Hon var även riktigt roligt. Hon hette Dani, tror jag. Så nu kommer frågan, varför är det så att en del människor blir så jäkla snygga? Visst skönhet kommer inifrån, blabla. Men inte på vissa. Jag blir avundsjuk, visst kan jag vara lite halvroligt när jag fått tre öl, men thats it. Ibland önskar jag att alla som är snygga är dum i huvudet och ibland tror jag faktiskt på mig själv när jag önskar detta. Men så vaknar jag upp till en verklighet att mina vänner är både assnygga och hejdlös roliga och snälla. Ibland är det inte rättvist.








Ett litet axplock. Skulle även lägga in bilder på Ida, Rådman & Wallin, men det fungerade inte. Jag mixtra lite så kanske det fungerar någon annan gång. Här är i alla fall Sandra, grynet, Louise, Mikaela, Yose.


-19,5.

Jag & Pete sitter och kikar på skidskytte, där finns det en Ukrainska som heter Vaygina, alla andra åkare benämer kommentatorerna med efternamn, utom Vaygina, hon kallas för Ukrainskan. Haha, fy Magda och Ulfbåge, som att vi tittare skulle tokfnissa åt sånt?

Igår spelade vi spel och drack vin, för en gångs skull så vann jag. Det duellerades med ordbox, stensaxpåse, gissa gubbe & Mig. En gubbe som Peter skulle gissa på var Tiger Woods älskarinna, när sista frågan kom så gissade han på Woods fru Elin. Väldigt duktig gjort må jag säga. Det är synd bara att Peter blir så arg när han förlorar. Jag försökte mig även på att dricka Whiskey med väääldigt mycket vatten. Det gick inte så bra, jag tog en för stor klunk och det höll nästan på att komma upp.

Idag skulle jag vilja hitta på någon aktivitet, så som skridskor, men det är för kallt. Sandra, jag & Pete ska kanske även på after ski i Hassela idag, det är roligt att hitta på tok ibland.

Förresten så har jag bara fått ont i armen efter sprutan, jag förväntade mig att spy så det känns riktigt bra.



Ett år och åtta månader firades i torsdags, inte illa pinkat.


Svindagen.

Satan, det är inte ofta jag missar ghost whisperer för att stryka. Det händer aldrig, kanske för att jag stryker en gång per år. Nu har top model börjat om i allla fall. Jag har kommit fram till att jag inte gillar programmen som går på kvällen, bara de som börjar vid 15 och slutar 18.

Nu har jag tagit vaccinet, det kändes inte alls, ett litet nålstick. Jag tycker att det gör ondare att ta i fingret. Än har inga biverkningar tagit över mig. Fast jag och Peter tror att vi redan haft skiten i somras precis när vi kom hem från Italien, men vi får väl vänta och se. Ikväll kanske jag ligger och grinar med feber.

Nu ska jag iväg och träna lite småpluttar. Eller ja, tonårstjejer.

Torsdag.

Idag är det inte en vanlig dag för idag kommer Peeeeeeter hem! Jag skickade kanske ett litet förförande sms vid tre-tiden och det lyckades! Så han kommer hem idag istället för imorgon. Det kan inte bli så mycket bättre. Så nu ska vi pussas, mysas, gå ut och gå, träna och bråkas som ett helt vanligt par, i hela tre veckor. Ikväll ska jag övertyga honom att följa med på min träning, det kommer att vara en sån där lattjogrej, jag hoppas även att Chrills och Sandra kommer följa med.

Nu ska jag gå och piffa

Viva en la porr hacienda.

Ja ni förstår kanske hur det är, jag har en katt som är frässjuk och en som är confused. Förr så kunde dom nästan inte gå förbi varandra utan att slänga till med en fräs. Nu för tiden så följer Nino efter Werner vart än han går och när de väl kommer nära varandra så biter han en lite lätt i örat och hon slänger sig på golvet med bakbenen isär och slänger ur sig harmlöst litet stön, Werner förstår ingenting och går därifrån. Jag har haft honkatt förut men hon var utekatt, så jag har aldrig sett det så här. Det bästa med hela den här situationen är att de nu umgås, dom attackerar inte varandra utan stryker sig istället. Allt är lugnt förutom att Nino skriker hela nätterna långa.

Förresten, är det någon som vet om katter har mens? Hundar har ju det.

Annars rullar allt på lite bättre nu, det har blivit vitt på backen, nästan ett blåskimmer och eftersom jag älskar blått så passar det mig perfekt. Jag har på något konstigt sätt hittat min motivation och springer faktiskt varannan dag, dock bara två kilometer men snart tänker jag ge mig på två varv runt spåret. Har skickat även skickat mina julkort, way to go!

Vanliga kattbestyr.

I fredagseftermiddag åkte jag ner till Bergsjö för mat, idol & vin. Som vanligt så var det bara jag som drack vin, lite alkoholproblmem? Ja lite smått. Det var Ante & Paulin, Johan, Emma & Moltas, Ida & Silas och jag då. Det var himla trevligt, vi svor som alla andra åt Eriks flickvän och pratade strunt. På lördagen var det julmarknad i Baståsen, usch vad mycket gott det fanns, ostar, korvar och kött. Jag tog mig friheten att av pappas pengar köpa tio stycken ekologiska hamburgare, dagens till mig.

På lördag var jag hemma. Och möttes av en liten Nino som lät mycket konstigt... Som övergick till att låta hela tiden. Slutsaten blev att hon nu gått in i en kvinnlig period, hon skränade hela natten. Stackars Werner. Vanligtvis som brukar hon hoppa på Werner när hon ser honom, men varje gång han går förbi lägger hon sig ner och tittar på honom lite lätt utmanande. Hon vill ha sex och Werner som inte har den driften är mycket förvirrad. Vilket släkte vi kvinnor är, vi är lite utmanande och så är det upp till pojkarna att ta första steget.

På morgonen har vi legat och kikat på skidor, Peter for nyss och jobbade. Idag har vi match mot Alnö, alla i laget är sjuka men vi hoppas att det ska bli en riktigt skön seger. Så nu är det laddning som gäller.

En helt vanlig fredag.

Varför åker man inte utomlands denna årstid? När solen inte är framme blir man trött. Det är inte roligt att vara trött hela tiden. Idag ska jag och Sandra ut i spåren. Det är inte roligt av den anledningen att efter vi sprungit ska vi åka på gymmet. Det ska nog gå bra, det största problemet är att jag inte har någon lunch, det blir nog lite gröt.

Ikväll ska jag hem till mitt län. Jag har blivit bjuden på middag hos Andreas & Paulin, eller man kan lite lätt säga att jag bjöd in mig själv. Sen ska vi kolla på idol, utan Ante men istället Ida & Emma. Det ska bli roligt, det var himla längesedan jag var hem. För när jag är hemma i Bergsjö blir jag stressad och vill åka tillbaka så snabbt som möjligt. Jag har ingen aning om varför, men nu ska jag i alla fall sova hemma i min Bergsjösäng. Ett litet orosmoment är katterna, men dom klarar sig säkert ensam i en natt. Det kommer bara bli onda ögat när jag kommer tillbaka men det får man väl ta då.

Sen så var det meningen att jag skulle städa idag, men jag orkar inte. Jag brukar alltid städa en gång i veckan bara för att det är inte så himla roligt när människor kommer och hälsar på så ligger det trosor på golvet och disk på hela köksbänken. Så idag skiter jag i det.



Det där var goda tider. Då kunde de i alla fall titta på varandra utan att morra.

Piss.

Fan vad jag är sur. Jag skulle helst av allt vilja slå hål i väggen med min knoge bara för att jag är så sur.

Jag har sedan en tid tillbaka slutat att äta p-piller. Anledningen är inte att jag vill ha någotsom växer i min kropp utan för att jag helt enkelt inte tycker om att stoppa i mig något skit som jag anser gör mig dåsig, typ att jag inte uppfattar vad som händer runt omkring mig. Som ett brev på posten kommer den här skiten som kvinnor genomlider varje månad (jag har hoppat över skiten förut och inte känt av några sk "biverkningar"). Först PMS, jävla PMS. Jag kan bli så arg och reagera på en sekund om jag hör nåt jag inte tycker om. Sen mitt i skiten blir jag som en aggresiv katt. Även fast Peter har försökt varit snäll har jag klöst och skrikit och även fast träningar var som den brukar så har jag varit arg.

Fan för att vara så här. Jag ska sova stenhårt inatt ända tills jag vaknar och jag skiter i om det är klockan elva.

Punkt slut.

Gubbstrut.

Förra sommaren så använde jag mig av Peters gästparkering när jag skulle sova över. Efter någon dag låg det en lapp på rutan där det stog Den här bilen hör hemma i Bergsjö, den ska inte stå här, så flytta den genast. Min bil stog ju såklart på pappa, och så höll det på, fick en del lappar under den sommaren. Det jag inte förstår är om jag är en gäst till Peter, får jag inte stå där då? NU har  min syster har lånat vår "gästparkering" då hon jobbar 30 meter härifrån. Låt mig tillägga att parkeringen aldrig är full förutom när det är fotbollsmatch såklart.

Självklart fick hon en lapp för tre dagar sedan. Där stog det: Bilen hör hemma på Alnö, flytta den genast, den här parkeringen tillhör boende och besökande till dessa lägenheter. Så nu flyttade jag min bil från vår parkering och ställde mig på gästparkeringen så syrran kunde ta vår parkering. För jag är väl boende här? Så vad tror ni gubbjäveln gör? Jo han ringer hit och vill prata med Peter och låter arg. För det första finns det ingen skylt om att det är en gästparkering, så det skulle ju lika gärna vara vilken parkering som helst och för det andra, om parkeringen aldrig är full, varför får man då inte stå på den?

Så alla som vill komma och hälsa på, kom inte hit för här får ni fan inte parkera.

Jag längtar tills jag flyttar härifrån..




... för då ska jag pissa på gubbjävelns dörr.


Varför finns i lillördag i min vardag?

Jag har fått en förkärlek till svartpeppar, helst sån med lite större bitar, jag är ingen finmalen tjej. Slutsats idag är att det kan aldrig bli för mycket svartpeppar. Idag åt jag en svartpepparrätt, till drickat blev det ett hjortronvin. Fast en timme efter middagen har jag fortfarande ett halvt glas hjortronvin kvar, det smakar nästan som sylt men i flytande form. Nog om min middag.

Jag vill verkligen ha jullov. Jag är så leds att jag blir tokig. Jag vill inte plugga mer i livet, ja det är så det känns som. Jag skulle vilja vara full som en kastrull och ramla ut från bockarna i Hudiksvall, men den möjligheten har jag inte. Så istället ska jag på ett möte för de lilla innebandylaget vi tränar. Men det får väl duga då.

Film.

Äventyren slutar aldrig att upphöra på baldersvägen. Här är det bajs och kläsmärken lite varstans. Orken är snart slut.. Det är lite jobbigt att det var jag som hade förslaget att skaffa en till katt med ett syfte att Werner skulle få det bättre. Just nu känns min idé urdum. Jag gick in med vetenskapen att de skulle bråka, men inte vilja döda varandra i smyg. Jag undrar när det här kommer att gå över. Har man tagit vatten över huvudet?

Jag såg män som hatar kvinnor igår. Fy fan vilken sjukt bra film, visserligen har alla sagt att den var skitbra men man kan ju inte tro på det när det är en svensk film. Idag ska jag se flickan som lekte med elden.

Bilskit.

Äntligen har vi kommit en bit med vår bil. Vi åkte hem till Bergsjö idag för att mickla på den. Eller inte jag och inte Peter men pappa och bror. Peter är bra på att hålla i lampan och jag är bra på att vara tyst när sånt där hålls på med. Pappa är ganska leds på vår bil och om han som inte ens kör den.

Nu börjar mitt favoritprogram. Project runway.

Gaga Olala.

I want your loving and all your lovers revenge.

Alltså Lady Gaga - Bad romance har gått på repeat här hela dagen. Jag förstår inte att jag aldrig bler less. Den här ska det skakas många lurviga till inom en snar framtid. Snar kommer min syster hit, hon ska göra sig fin för att gå på personalfest, jag vill också gå på personalfest. Tyvärr har jag ingen personal, det får duga med Pete.

Imorgon ska vi ha match IBF - BK och jag har fått tag på de bästa skydden, jag glider på golvet så jag nästan inte hänger med, det är inte illa.


Pain.

Jag tänkte tycka synd om mig själv en smula. Jag blev placerad i måle tpå förra matchen, efter matchen har jag fruktansvärt ont runt mina knän, vilket jag kan tycker är konstigt eftersom man står på knäna. Dagen efter visade det sig att jag fått någon form av trycksår just runt knäna, det kan kanske tänkas att jag har lite dåligt skydd? Skulle tro det, är nu på ett mission för att fixa det tills på lördag annars blir det behåstopparen: bomull.

Jag & Peter har varit jätteduktiga. Vi har bjudit hans föräldrar och hans kusin på mat i helgen, det är så vuxet så jag nästan måste gömma mig i ett hörn. Jag fixar som vanligt alkoholen och Pete står för maten, det brukar bli bäst så. Jag kan vara lite hafsig i köket och har en tendens att inte laga smaklig mat när människor kommer på besök.

Nu blir det lite practise för slanten.

....

Justdetja. Igårkväll så blev det O´learys och innebandy med en liten del av laget, god mat och äl intogs och sen bar det av att titta på cheerdancers på Granlo - Ö-viks match. Cheerdancersarna var inte så bra måste jag erkänna, eller.. Ja dom hade ju rytmen i höften men mer än så var det inte. Innebandyn var bra, jag vill berätta att jag inte alls är bra att stå på tå som är en jäkla stor fördel när man pratar innebandyspråk. Det ska jag dock träna på ikväll.

Idag hade vi en rejält jävla lång undervisningsövning.

Lemons.

Jag har en ny fetish i mitt liv. Citronvatten, jag riktigt längtar hem tills jag får smaka detta underbara vatten igen. Min kära pojkvän köpte citron för att spetsa såsen till fisken igår, han la även i citron i vattnet. Då var det kört. Jag drömde till och med om det i natt. Det inte bara gott, det är nyttigt också, haha.

Jag har haft filmmaraton senaste dagarna. Imorse tittade jag klart på A time to kill eller som den heter på svenska Juryn, sorlig film men ack så bra, ni vet den som handlar om en våldtäkt på en mörkhyad flicka av två rasister.  Den får mig osökt att tänka på vems sida och hur jag skulle reagera om jag bodde i södern och var en vit kvinna. Det är kanske inte säkert att man tänker som man gör idag. Jag ser mig självklart som hon som hjälpte alla svarta slavar i södern att fly till norra USA, men så är säkert inte fallet. Jag är ju så fruktansvärt lättpåverkad.

Nu ska jag få in den här jävla undervisningsövningen i huvudet.


Pete skiter mig ur huset.

Ja ni läser rätt. Jag kan erkänna, mina pruppar luktar inte blommor men jag säger till när dom snirklar sig ut. Peter tror att sina pruppar bara är luft. Jag blir tokig. När dom inte hörs så säger han inte till och jag känner dom inte heller eftersom han på något sätt lyckas trycka ner dom i soffan, men när han sedan reser sig upp efter en kvart kommer genast stanken.

Det värsta var när jag vaknade kl tre på natten för att gå på toaletten, jag hörde ett konstigt ljud från sovrummet men tänkte inte mer på det, kl var ju ändå tre. Glad i hågen efter att ha kissat ur mig en halvliter hoppar jag in i rummet och träffas av en väg med skit. Jag trodde alvarligt att jag skulle kräkas. Jag hoppade ner i sängen för att andas i kudden men det fungerade inte, då kommer vi till det värsta: han öppnar täcket, det var det värsta jag känt jag blev tvungen att slänga mig ut genom fönstret för att få luft.

-Älskling, tycker du inte om mig nå mer?
-Nej.

Han blev arg när jag sa att jag skulle skriva om detta men trots allt pruppande har jag stannat och det betyder väl att jag tycker om honom väldigt mycket.

Saker jag funderar på.

Jag såg filmen little miss sunshine igår. Alla har sagt att det var så himla bra. Jag blev dock besviken, jag satt och hoppades att dom skulle göra en stor revolt på skönhetstävlingen och berätta att allt var skit med det där men det hände inte. Hur fan kan man klä upp sina barn som små porrskådisar, jag kan berätta att jag aldrig haft så mycket smink som de där småflickorna hade på sig. Jag blev mörkrädd. Vad är det man lär barnen egentligen? Att man bara ska bedömma andra genom deras utseénde. Jävla Amerika.

Nu jävlar ska jag göra klart den här jävla undervisningsövningen från hell.

RSS 2.0