Så varför inte uppdatera lite mer?

Här kommer lite bilder.




Mr. Pete



En vanlig dag hos oss.



Werner som äter kex.



Werner som äter melon.




Härliga lördag!

Imorse bestämde jag mig för att sitta hemma för att kolla på slalomen istället för att följa med grabbarna till södra berget för att titta på sprinten. Jag placerade mig framför tvn och bytte till ettan, då dom ska visa störtlopp!! Jag blir tokig, så nu sitter jag här, ska iofs titta på störtloppet och sen ska jag kanske gå på en prommis.

Jag vill bjuda på ett filmtips idag som är en sån där underdog. När jag såg Boondock saint första gången blev jag jag chockad över att jag aldrig hört talats om den. Detta är en till sådan film, Underworld heter denna, Peter presenterade den här filmen för mig i början när vi var tillsammans och jag var tveksam när det var vampyrer och varulvar i den, väldigt för mycket fantasy för mig. Men den är fruktansvärt bra. Ladda hem den och kika på den med täcket över näsan. Det är ju ändå filmsöndag imorgon!

Vi var även på IKEA igår för att köpa en hylla till vårt badrum det blev väldigt tjusigt, jag bjuder här på en bild.



Tyvärr så vinglar den, kattlådan belv
tvungen att få plats bakom toaletten.


Bigger, stronger, faster.

Jag har kommit på vad det är!! Äntligen. Jag har alltid gått och undrat varför jag bloggar så otroligt dåligt och tråkigt när min sambo är hemma, och jag har äntligen funderat ut det. Det är för att jag inte tänker på någonting när han är hemma, nu kanske ni tror att han tar fram mina dåliga sidor, men så är det inte. Det är precis som när jag ska sova när han är borta, det tar ungefär en halvtimme för att jag ligger och snurrar men nu när han är hemma tar det mindre än någon minut och jag märker absolut inte att jag somnar, jag bara gör det. Så i alla fall, detta betyder att ni får vänta för att få intressanta inlägg igen.

Jag kan berätta lite om min dag, på ett tråkigt och fint vis. Som skrivet så slutade min telefeon att fungera, så vi for till mediamarkt för att köpa en ny, denna gång fick det bli en billig telefon eftersom alla mina telefoner slutar fungera inom ett år. Sen drallade vi runt. på eftermiddagen kom Peters två kompisar från Kramfors hit på mat och för sovning, för imorgon ska vi åka och titta på sprint, det är ju SM och jag hoppas att få se Kallah! Där har ni det.

Nu ska jag titta på CSI, inte så bra och utan ögongodis med det får jag nöja med mig för ikväll. Förresten så tycker jag att ni ska ladda hem dokumentären som jag skrivit i överkant, handlar om anabola steroider, jag håller inte med, men dock intressant.

Blä.

Imorse vaknade jag och längtade att få läsa mina sms som jag fått under natten (jaja, jag hoppades att jag hade fått sms). Min telefon var död. jag har nu köpt en ny men har inga nummer kvar. Så smsa mig men glöm inte att skriva namn!

Upprörd.

Med detta nya år som anlände bestämde jag mig för att titta på nyheterna minst en gång per dag. Detta ångrar jag nu. Det är bara elände och jag får så himla ont i magen. Nu kommer jag inte ens ihåg vad flickan heter, men det är en kroatiskt flicka som är född i Sverige och har bott här mestadelen av sitt liv, ni vet säkert vem jag pratar om. Jag kan inte alla uppgifter om fallet men hennes pappa sitter i Svenskt fängelse för att ha slagit och hotat mörda henne. Nu ska dom utvisas till Kroatien tillsammans. Vad är det här för land? Jag såg en intrevju med en högt uppsatt gubbe från migrationsverket. Intervjun gick på ett ungefär till så här:

Intevjuare: Vad krävs för att en människa ska få stanna i Sverige?
Gubbe: Det krävs att man ska ha en sjukdom och måste ha tillgångtill vård.
Intevjuare: Men hon är hotad av livet av sin pappa!
Gubbe: Ja, men hon är inte sjuk!

Jag såg även en lång intevju med samma man som inte var från denna värld. Jag tittade nyss på nyheterna igen som handlade om en familj, mamman var från vitryssland och pappan var från något annat land, de hade två barn 4 och 7 som båda var födda i Sverige, men nu hade Sverige utvisat dom. Saken till det hela är att de utvisas inte till samma lande eftersom föräldrarna var från olika länder.

Dessa båda fall är som att skicka ett "svenssonbarn" till Korea. "Vadå kan ni inte språket? Nej men då får ni lära er".

Vad i helvete är vi för land? Jag har varit stolt över mitt land, alla får sjukvård och vi har de mycket bättre än många andra länder. Men vad i helvete är det som händer. Jag känner mig maktlös. Vad ska man göra åt saken?

Det finns dock mycket skit här i världen, bara för att stapla några. Vilket bra resmål Thailand har blivit, varför åker medelåldersgubbar dit själva? I Usa är det lagligt att kartlägga pedofiler som suttit i fängelse, i Sverige är det olagligt. Om jag skulle vara mamma skulle jag vilja veta om jag bodde granne med en pedofil. Och ja, jag vet att alla är värda en andra chans men jag är inte villig att offra barn bara för att ge dessa människor en andra chans.

Jag vet att jag ser allt svart och vitt just i detta tillfälle, men jag blir tokig.


En helt vanlig natt.

Nu ska jag redogöra hur det är att sova med en hårig man vid sin sida. Vi somnar antingen rygg i rygg, på samma kudde, dvs mannen i fråga lyckas sno åt sig 1/3 av kudden medan jag ligger intill väggen eller så somnar han på min arm. Vid klockan 03 börjar snurrandet, det finns två möjliga alternativ för hur jag vaknar, det första är att jag ligger nedanför min kudde eftersom den är upptagen av en hårig best eller så vaknar jag tvärsöver sägen efter som besten tagit två av tre möjliga kuddar, jag suckar och somnar. Vid 05, vaknar jag av att det är någon som luktar på mitt ansikte, eftersom den hårige vill krypa under mitt täcke, jag lyfter täcket och lägger mig åt motsatt håll och somnar. Vid 07 vaknar jag av att det är någon som vill kliva upp, oftast i form av att bli biten i foten eller i benet. Jag skriker och somnar om. Vid nio så vaknar jag ensam av den kalla handen, dvs att besten lagt sig på någon soffa och är oftast sur. Werner är alltså mycket lik ett barn. Tro mig jag har sett många Ceasar i mitt liv men jag vill inte köra Ceasar på mitt katt, han är ju så underbar när jag är i vaket tillstånd. I vårt hem är jag inte flockledaren, det är Werner.

Idag kommer min älskade hem, då är det oftast han som blir utsatt och vaknar av terrorn på natten.

Små bestyr.

Okej, jag har just ätit tre raggmunkar och för er som glömt hur det var att äta raggmunk ska jag förklara, det är som att blanda en en mjöl och vattenblandning i munnen samt att knåda den med tänderna. När själva degen är klar är det bara att svälja för att den ska få sin jäsning i magpartiet. Alltså, nu sitter jag här med uppsvälld mage och äter lite godis för att blanda ut min smet. Det var fruktansvärt längesedan jag åt raggmunk, jag kommer inte ens ihåg sist jag åt det. jag ogillar att äta något nytt för jag vet aldrig hur mycket jag ska äta. Vanligtvis så äter jag ur minnet, jag har jättesvårt att känna när jag är mätt, förmodligen för att jag äter för fort och för att jag älskar mat.

Jag tror stenhårt på att man skulle ha haft ett barns fantasi när det gäller att komma på mat varje dag. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt, jag skulle vilja leva från bitelines meny och hemkörning. Jag hade tänkt kommit på mat för hela helgen så Peter slapp, jag tänkte även gå och handla det imorgon, men det enda jag kommer på är köttfärssås...

Har ni förresten sett the notebook och twilight än? Do it.

En tur i Medelpad.

Idag var den intressantaste dagen på länge. Helt oväntande om dagens öde träffades jag och Sandra på kulturmagasinet för att låna böcker till vår kurs, ingen av oss har böcker och det har gått två veckor, efter tre utbrott av Sandra så bestämde vi oss för att åka till Matfors för att se om det fanns några böcker där, bibblan hade inte öppnat så vi svängde in på den lokala ICA-butiken. Där fanns det en stor hylla full av hemmagjorda sallader, mackor och smörgåstårtor, det blev en lokaldelikattes i form av en sallad, himmelskt god. Vem kunde ana? Efter några få utbrott på dessa bibliotek bestämde vi oss för att ta en annan väg till Sundsvall, nästan förbi hennes hus. Vi svängde in på en annan väg för att fastställa var vi skulle bo när vi var äldre och hamnade i Njurunda.. Efter E4:a utbrister Elisabeth godistrollet Sandra, finns det ingen stor godisaffär här? Så vi svängde in i bredsand på Bazaar. Då Sandra säger, 500 sorter, det var kanske inte så mycket? Men jises, det fanns asmånga sorter. Sandras ögon lyster jag måste behärska mig! Haha.

Dagen har hittills varit väldgit inressant. Det fortsatte att bli intressantare i from av en helt ny tvättmaskin i källaren!

Vilken morgon!

Nu jävlar ska en ändring i attityd infinna sig. Om man börjar se allt positivt så blir ju allt så himla mycket bra. En uppdatering följer om hur det gick.

Nu ska jag meet with sillissandra!

Ringar på vattnet.

Jävlar vad jag tycker det är modigt att skaffa barn om man inte har varit tillsammans så länge eller om man är ung. Jag har många åsikter om människor som jag inte anser bör skaffa barn, men vem är jag att döma? Jag vet inte riktigt om jag tror på det men om det är förutbestämt att man ska vara med en människa för resten av livet men om det skulle vara så och de känner det så är det väl jättebra. Jag och Mr. Pete  har varit tillsammans i lite mer än åtta månader och jag känner verkligen att han är it, men jag skulle aldrig vara redo att skaffa barn. Det är kanske lite gammalmodigt men jag måste veta att jag och den jag bestämmer mig för att skaffa barn med måste vara den person som jag ska leva med livet ut, det kanske man aldrig känner men jag vågar inte chansa. Don´t get me wrong, jag vill inte skaffa barn, men det är ganska roligt att leka med tanken.

Oj vad många funderingar jag har om livet nu när Peter är borta, det är helt otroligt, man har på något sätt mer tid att tänka. Men till alla er som ska ha barn, gratulerar!


Svett.

Så, nu är det bara fö dom som vill att komma hit och skita igen. Det är så skönt att städa, det är den bästa terapin för mig. Svetten rinner då man tokskrubbar golvet efter Werners små öden och det är verkligen så att man blir sugen att sätta sig på toaletten bara för att den skiner så fint. Jag finulrar dock på badkaret. På något sätt skulle jag vilja lyfta upp skiten och verkligen städa rent. Det kanske finns en helt ny art av damm där eftersom jag inte lyckats tagit mig dit än. Gjort som gjort så fixade jag badrummet, nu är det bara tre rum kvar.

Ljuvligt.

Alldeles nyss fick jag en massa pussar av min älskade. Han och skolan är nämligen här på ett studiebesök  och han fick någon minut över att pussas med mig. Gud så glad jag blev!

Jag har kommit på var jag vill söka sommarjobb. Jag velade länge och tänkte om jag skulle jobba inom vården i sommar igen, men det kommer jag faktiskt att göra i hela mitt liv efter utbildningen är klar så jag skippade det. Jag tänker söka i en affär istället. Lite jobbigt bara att alla affärer håller på att gå i konkurs men det löser sig.

Nej nu ska jag och mina fjärilar i magen gå och äta lunch med de andra flickorna.

Blood.

Så förra veckan så bestämde jag mig för att alltd vara tiptop. Att jag alltid skulle försöka tänka ut mina kläder för att se så elegant ut som möjligt,  jag ska även sminka mig för att alltid se respektabel ut. Så jag började idag, sminkade mig i en kvart, vilket bara är vanligt för utekvällar jag tog även på mig något som passade för dagen. Träffade magda på stan och gick till skolan, för att sedan komma på att jag hatar min asdåliga föreläsare så jag bestämde mig för att vandra till hemköp för att köpa upp mig till den här veckan. Som vanligt så snorar man när det är kallt ute, och som vanligt och äckligt så torkar man av det på sin hand. jag anlände till Hemköp och jag märkte att alla tittade på mig, WOW tänkte jag det här funkar ju, jag ska alltid se snygg ut. Jag ställde mig för att kika ut nya städprylar som är det roligaste när man fått "lön", när jag såg att min hand var heltäckt med blod, jag kikade i spegeln över huvudet och såg att min näsa och mina läppar var fulla med torkat blod och det fortsatte att droppa nerför näsan på min jacka. Ja just det, där fick man för att man en gång skull tyckte att man såg snygg ut. Jag fick lite papper av kvinnan som stog bakom disken men hon hann klämma in att det var äckligt med näsblod.

Ikväll ska jag städa, jag har köpt massor med nya städprylar, jag tror att städprylar är det redskap jag går igång mest av alla prylar. Speciellt när det är skitigt överallt, toaletten ser ut som ett kaos, som att något dvs Werner har urinerat sn väg fram. Hihi!

Inget virrvarr.

Vad skönt det är att äntligen kunna sova riktigt skönt ensam. Jag har aldrig varit bra på att somna och sova själv, när Pete ligger bredvid mig så somnar jag direkt, men när jag sovit själv kan jag ligga och snurra hur länge som helst. Igår däremot la sig Werner på min arm och jag somnade som en stock och sov hela natten. Äntligen håller jag på att bli vuxen. Faktum är att det faktiskt inte känns lika jobbigt att vara ensam idag som det gjorde igår, det handlar kanske om inställning men då är min inställning på topp!

Jag har suttit och kikat på en intervju med drottningen och Malou, en sak jag inte riktigt förstår är varför intervjuaren alltid byter du mot drottningen, om jag skulle kallas Cecilia istället för du skulle jag bli tokig, jag förstår inte varför dom inte ändrar det där. De är ju för sjutton vanliga människor.

I helgen såg vi Twilight, av att döma på traliern så trodde jag att det skulle vara asdålig, men den visade sig vara en av de bästa kärleksfilmer jag sett. Den rekomenderas helhjärtat!

Jag har tappat skollusten, jag vet inte riktigt varför, kanske för att jag vill se lite sol och få lite lust att göra saker igen. Typ som att träna eller gå och ut och gå någon gång i veckan, men lusten infinner sig inte. Jag har aldrig förut varit så här lat. Det synd att jag inte går upp i vikt som de flesta andra när de inte tränar, för mig så ändras musklerna bara sakta in till fett, jag går snarare ner i vikt än upp. Om jag blir fet så kanske jag skulle få en kick, att vilja börja träna och få dom där jäkla endorfinerna! Visste ni förresten att när man går på droger, mest tygre shit så slutar kroppen att själv producera endorfiner, och endorfiner cirkulerar i vårt system konstant.

Viktigt!

Imrogon är det bondesökerfrun-bröllopet med halväckelMagnus. Jävligt viktigt!

Sundsvall är stort när man är ensam.

Nu låter jag sannerligen som en gnällkärring men vad fan. Jag vet att man ska vara glad och det är bra att man får vara ifrån varandra och man ska längta och blablabla. Men fan vad det känns skit att inte få sova med den man tycker om varje natt. Det skulle kännas mycket bättre om det var jag som fick åka varje gång. Så, slut på tråkigheterna.

Nu ligger Werner bredvid och snarkar, det är även den katt som bet Pete i foten i imorse, han gillar inte när vi sover länge. Han är som en hund.

Jag är faktiskt ganska glad även fast jag inte låter så, jag hatar bara att ha ont och när kroppen inte vill vara snäll mot mig blir jag gnällig och sur. Precis som när jag inte äter, shit jag måste vara sur väldigt ofta ser jag. Jag tror att jag är halvt manodepressiv, när jag är glad så är jag jättejätteglad även fast det inte vara så länge, men när jag är sur så är jag jättejättesur och surheten kan hålla i sig längre är gladheten. Detta är ett faktum som Peter fått smaka på många gånger. Jag är definitivt en långsur jävel.

I juni åker jag till Italien, så sant. Min kära mor fyller jämt och ska bjuda oss. Någonting att kämpa för. :)

Life´s a bitch.

Inte riktigt men jävligt nära ibland. Efter en filmkväll med diverse onyttigheter bestämde vi oss idag för att ta en sväng upp till norra berget för att avnjuta tanternas goda våfflor med hjortronsylt, men när vi väl hade kommit upp för trappan utanför vår läggenhet ände jag hur min kropp inte hängde med, svetten började rinna och jag kände att en svimmning inte var långt borta. Utan att visa något för Pete som redan var två meter framför kämpade jag mig ytterligare tio meter men sen blev jag tvungen att stanna. Vi vände och gick till min lägenhet istället. Jag har två infektioner i min kropp som vägrar ge med sig. Så nu ligger vi här i soffan efter att just ha ätit två subwaymackor med två datorer i famnen... och här kommer jag att fortsätta ligga..

Äntligen!

Vi har fått trådlöst internet, så nu har soffaläge intagits, allt känns så lyxigt. Sitter dock på Peters bärbara för sladden till min har hastigt lämnat mig. Idag har jag varit och gjort omtenta, det var inte så kul och jag tror inte att jag klarade den, vet iaf att jag har ett fel men då måste man räkna med eventuella slarvfel även.

Det är himla skönt att ha Peter hemma igen, det är ingen större fara att vara ensam på veckorna men jag uppskattar när han kommer hem och är söt mot mig igen. Idag ska vi ner på stan för att kolla på SMinvigning, det var en massa skotrar som skulle köra omkring. Det är tråkigt väder men det gör väl detsamma.

Äntligen åkte blondinbella ur lets dance, hon dansade faktiskt inte alls bra. Jag ogillar hennes åsikter, visst det är coolt att vara så frmgångsrik i en ung ålder, men något med henne är fel. Jag orkar absolut inte lyssna på henne heller. men nu ska vi inte slänga skit.

Nu ska jag gå och käka den överblivna mozarella/tomat-pajen från igår. Yumma.

Hemma.

Jag tar nu en litean paus från denna blogg. Mycket stress.

På återseende.

Stress efter jul.

Jahapp, igår gjorde jag köttfärsås till resan, gick på systemet, packade nästan klart, donade med Werners flytt, handlade och åt vinägerchips. Det gäller att vara igång för på imorgon beger vi oss. Det känns väldigt jobbigt att packa i saker i en sådan liten väska som jag har, allt får inte plats, för att inte tala om alkoholen, var ska jag slänga den? Men jag ser fram emot denna resa, alkoholen kommer dock flöda och man är ju inte arton lägre. Man får helt enkelt stå ut.

Med detta menas att jag inte kommer att uppdatera på en vecka.

Sup väl.

Opponering.

Så nu sitter vi här i vårt andra hem, datasalen. Den känns nu som en kär vän och jag skulle inte kunna klara mig utan denna. Det är nästan tomt förutom vi då förstår och Sandras roomie.

Jag lovade bilder i mitt förra inlägg men det sket sig. Jag la upp lite på ansiktsboken istället.

På fredag åker jag och la familia till Klävsjö för att döpa den underbart vackra Ablin. På söndag stannar jag kvar för att vänta på flickorna som kommer upp till studentveckan. Det kommer att bli så jäkla kul. Jag har dock ångest över Werner som ska få bo hos någon annan, men det kommer nog att gå bra.

Vadont.

Det kommer bildet och diverse från helgen bedrifter när jag kommer hem. Nu skitter jag på skolan och väntar på att jag och Sandraman ska redovisa.

Jag ser inte fram emot nästa vecka. Vi ska dock på dop och på student ski week men Peter flyttar även till Kramfors. Det kommer att bli så fruktansvärt tråkigt. Nu har jag haft ett normalt förhållande i sju månader, där man äter tillsammans varje dag och det har fungerat skitbra. Men nu blir jag och gojävla katt Werner ensamma. Distans fungerar inte så bra för mig. Men med en positiv anda och lite vänner så blir det säkert bra tillslut.

Kisstajm.

Överlägsen reklam.

Peter tränar väldigt ofta och jag har alltid tyckt att det varit onödigt att köpa gainomax efter varje träningspass, men efter reklamen när en apa sitter och gråter för att vi människor tar alla hans bananer, så tycker jag att det är skitbra. Aldrig mer ska jag köpa en banan. Och för att påpeka så är jag inte dum i huvudet jag vet att dom inte lever på bananer men titta på reklamen så förstår ni.

Nu sitter vi här på skolan igen för att göra våra allra sista justeringar på vår rapport, det känns skönt. Då kan man vara ledig i helgen!

Igår drack jag ett glas vin och jag vill bara påpeka att om man dricker vin i ett fint glas så blir det mycket godare, glaset jag använde igår ska bli mitt nya festglas. :)

At home.

Jag önskar att jag kunde vara bättre på att dona runt här på internet. Jag är jättedålig på att fixa med nya sidor och med bilder och allt sånt som är intressant. Jag har i alla fall bytt stilmall nu, varför? Jo för att jag är absolut inte en grön människa, vad jag nu menar med det. Blått är mer jag så nu blir det såhär tills Mickis hjälpt mig!

jag, Mickis, Sandra och Frida har idag varit på Ikea och småhandlat. Det inköp jag blev mest nöjd med är en liten handbag till Werner. Ni förstår, när Peter och jag är borta så ska ju han även resa iväg. Nu har han fått en bästispåse att stila med. Nu hade jag tänkt lägga upp lite bilder från senaste tiden. Det känns som att det är roligare att kika då.



Min boytoy.



Första bilden som togs med min kamera.


Werners sovstil.

Prisa världen!

Sandra och jag är faktiskt nästan klara med vår rapport. Eller, ja man blir blir väl aldrig riktigt färdiga vi har kanske tiotusen ändringar kvar att göra men den är läsvänlig. Så nu ska vi åka till IKEA och chilla på ljugarbänken,´Sandra ska kanske köpa en lampa och jag kanske ska köpa lite mat, life is good! Imorgon ska vi planera vår redovisning sen så kan vi faktiskt slappa i helgen. Det känns asnajs. Jag fick B på farmakologitentan dock fick jag underkänt på läkemedlesberäkningen, med ett poäng ifrån som vanligt. Det var ett slarfel, hela uträkningen var rätt men såklart så orkade jag inte kolla på vad jag räknat ut och skrivit fel.

Jag längtar till nästa helg. Då är det först dop i vemdalen för Albin med hela familjen sen så ska jag på stundet ski week med flickorna.

Nu ska vi läsa igenom skiten en gång till.

Puss!

Hårfager.

Ja faktiskt överallt nuförtiden, jag börjar gilla mina lurviga ben, dom värmer fint i vinterkylan, synd bara att mina hårstrån sticker ut under strumpbyxorna. Åter till runbriken, jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår. det börjar bli långt, antingen ska jag klippa av skiten eller så ska jag spara längre. Jag ska ju inte gifta mig på ett par år så jag behöver ju faktiskt inte ha långt.. Äsch.

sandra sitter bredvid och pluggar och jag är less.

Huvudet kokar.

Fy vad less man kan vara. NU har Sandra och jag suttit och pluggat sen nio+ och vi vet fortfarande inte riktigt vad som ska vara med i våran kritisk granskning av en artikel. Vi har knopat ihop en sida, jävligt bra skrivet men om det är rätt vet vi inte riktigt. Så nu sitter jag här fullt men Zonnic i käften och är tyst. Jag är less.

Det var ingen bra morgon imorse. Först skulle jag faktiskt ut och springa i vår backe utanför fönstret, men det var för mörkt och för askallt -17. Sen skulle jag sätta mig på våra snyggt omdonade stolar då det visar sig att Werner gjort något mystiskt på dom, en form av sörja som var oidentirierbar. När det var dags för mig att traska till skolan hittade jag varken mina täckbyxor, min plånbok eller mina nycklar. Och idag är det även min tur att komma på kvällsmat, men jag har ingen fantasi! Den försvann lika snabbt som jag började i skolan, det visade sig nämligen att det fanns andra saker att koncentrera sig på. En annan intressesmurf är att jag köpt en ny kattmat till Werner, med aborre. Han föräter sig för att han tycker att det är så gott. Igår matade Peter honom på morgonen utan att jag visste så matade jag två timmar efter men det var ändå slut till hans middagsmål, så jag förväntar mig en hel hög med skit när jag kommer hem.

Nej nu skriker Sandra på mig att vi ska köra igång igen..

Freeezing!

Idag har det faktiskt varit riktigt kallt, jag tog mig ut på en lunchprommis men den varade inte länge. Sandra och jag har äntligen fått lite plugg gjort idag, men bara lite. Imorgon ska vi stta en heldag på skolan för att skriva klart skiten. Jag undrar vem fan som bestämmer att man ska ha en rapport och en analys på ett jullov? Det är bedrövligt.

Igår gjorde vi inte ett skit. Peter var på hockey fram till åtta och sen låg vi raklång på soffan och kikade på con air, förmodligen den bästa filmen i universum. Kanske en mild överdrift men när man tittar på den är den ta mig tusan bra. Jag har alltid tyckt att Nicolas Cage är så jäkla sexig och tro det eller ej så är faktiskt min Pete jäkligt lik honom!

Jag har fått låna ett gammalt bord med stolar efter min mormor som vi nu har placerat snyggt i lägenheten, när mamma kom förbi blev hon förskräckt, inte kan man ha gula dynor så nästa gång hon kom hit, tog hon med ett tyg och en häftapparat, det är så kul det här, man lär sig något nytt och det går så snabbt. Fyra timmar senare är stolarna omklädda, både jag och Peter har svurit nog för kvällen. Och nej mor det var inte kul. Jag är ingen pysslare, min syster klär om, syr gardiner, gör egna cdställ och puffar men inte jag, jag vill verkligen va en pysslare, när jag gick på fridis var min favoritfröken en pysslare och vi hade så kul. Vart har det tagit vägen? Jag har dock tänk på att göra en bok med vinetiketter i, bara för att det är skitsmart, men det kommer.


 
 

När jag Mickis och Sandra var ut för att nyårsvärma med någon öl hade jag nyss fått min nya kamera så fanns det något bättre tillfälle att köra strike a pose! Den som var bakom kameran sa en pose till de som satt framför. Alltså jag kan alldarligt inte sluta skratta. Fy satan vad vi kan vara fula. Pose 1: irriterade. Pose 2: klämkäcka. Pose 3:dryga. Pose 4: Att vi just fått barn, jag kan inte sluta skratta åt Sandra!

Nyårsbild.


2009.

SÅ blev det ett nytt år iår också.

Idag har det varit myslördagfrukost med Miami inc, det är alltid lika trevligt med en massa olika godheter vid frukostbordet. Vi har den traditionen på lördag och söndagsmornar. Det ska vara mycket grönsaker, oboy, kaffe och något gott bröd med en massa olika pålägg, skaplig kvalitetstid.

Det nya året firades med goda vänner uppe i norr. Det är alltid himla trevligt när man passar lite in i sällskapet,  Dag och Charlotta är fantastiska. Vi anlände vi tvåsnåret och där blev vi placerade i en soffa medan de bjöd på god lunch. Alla var peppade inför kvällen och vid fyratiden hällde vi upp ett glas vin, men därifrån gick det neråt. Jag är stort besviken på mig själv, jag brukar aldrig banga eller bli trött. När klockan var tio i tolv gav jag upp och hällde ut mitt ölglas, jag var inte alls sugen. Vi kikade på fyrverkerierna och gick tillbaka till stället vi käkade på men sen gick vi hem... Vaknade dock gott på torsdagsmorgonen. Maten var jättegod och så var också sällskapet, synd bara att det blev en sån snabbvisit.

Vi hade planer på att åka till Härnösand i helgen för ännu mer fest, men tyvärr så orkar vi inte. det har blivit så jäklamycket runtfarande den här julen så det är så himla skönt att vara hemma en hel helg och ta det lugnt. Jag tycker att det är tråkigt att inte träffa mina flicks men jag kommer upp någon annan gång!

Jag har iaf trådat ihop några nyårslöften. :)

RSS 2.0