Just det.

Det är mycket nu. Så längta inte efter en uppdatering. Den kommer på söndag. Efter allt ståhej!

Ps: Jag gillar punkter.

Pump.

Så idag har jag varit och trimmat mitt hår och slängt i lite färg. Det känns bra, inga större skillnader, det blev lite mörkare. Nu har jag haft för roligt som blond så jag kände att det var dags att ändra på det. jag har även pluggat på stadsbibbland med Sandris sen fick jag följa med Sandra och hennes mamma och handla mat, det var jäkla snällt.Bland mina matvaror fanns även två pumpor som jag ska delegera ut att skära i. Jag tycker att det är fruktansvärt äckligt att skära i pumpor, så nej tack.

Nu ska jag går och småplocka och städa eftersom det kommer att bo 7 st här på lördag. Heh.. Det kommer inte alls att bli trångt. :)

Ciccis tipshörna.

Jag är nog en mästare på att kasta ihop mat. Lyssna bara! Jag hade lite tacosrester från helgen, lätt som en plätt tänkte jag. In med lite strille i ugnen, micrade köttfärsen, slängde upp lite sallad på tallriken och vitlöksås, detta serverades med ett glas vitt.

För fler tips till stressade småbarnsföräldrar, panka skolstuderande eller till er som inte vill laga mat, skriv nedan!

Tisdag.

Vet ni vad jag kan bli irriterad över? Just på alla dessa mammabloggar och alla dessa mammabloggare som skriver dumma saker till varandra. Varför är det så att tjejer måste klanka ner på varandra och varför är det bara tjejer? Jag tror aldrig att vi kommer bli jämställda, för om vi vill bli jämställda måste vi slåss med enad front. Vi kan inte knulla andras killar och vi kan inte klanga ner på varandras uppfostringsmetoder. Är detta på grund av att man känner sig bättre än den andra tjejen när man raggar på en annan tjejs kille, är det att man har så dåligt självförtroende att man måste skriva skit till andra mammor för att få sig själv att känna sig bättre. Jag är ingen ängel, jag läser många bloggar och blir upprörd ibland men för detta kan jag fortfarande vara tyst? Det senaste jag läste var att en viss mamma inte förstår hur man kan göra kejsarsnitt, men hjälp. Alla dessa åsikter får mig att spy.

Visst nu har jag också en åsikt om detta, jag ska nog gå och spy.

Idag har det varit skola hela dagen, med en jättebra föreläsare, det känns som att jag vill flytta till Östersund, det är där alla bra föreläsare finns. Igår jobbade vi även med laget, det var faktiskt ganska tråkigt och vi gjorde en massa fel och vi slog rekordet, men vilket rekord? Vi får fortfarande lika mycket betalt och det är bara den otacksamma fröken som bestämde som tjänar på det.

Nej snart blir det petapet.

Sandra.

Nu har jag sett tournament, som min bästaste vän Sandra tipsade mig om. Den var asbra så rekomenderar den vidare.

Nu måste jag tillägna ett inlägg till Sandra. Min bästaste partner in crime. Idag ska vi nämligen jobba för laget och vi fick inte ihop tillräckligt många att vara med så vem ställer inte upp då? Sandra. Det som är lite jobbigt med detta är att jag är skyldig henne för livet nu. En middag och vin räcker inte, det måste vara nåt bättre.




Så hääääääääääääääääääääär mycket tycker jag om henne!


Inspirera mig!

Vilken totalt oinpsirerande dag. Igårkväll kände jag verkligen inte för att gå till skolan. Jag har verkligen inte någon inspiration. Det känns som att jag kommer få göra om den här kursen. Natten gick väldigt dålig, katterna bråkade och skrek och jag sprang upp i nakenskruden och surade på dom varje gång, man måste ju faktiskt titta till dom så dom inte gör illa varandra. Imorse kom även Ninos förra ägare för att säga hejdå, jobbigt tycker jag. Alltså just det att jag förstår verkligen vad dom känner, det kissetuss dom haft i över två år ska nu bort. Usch.

Varför är det ingen som har psykolog på telefontid? Tänk vilken bra uppfinning. Ungefär som när man ringer till en spåtant för 19.90/min. Nu har jag aldirg ringt till en spåkvinna men jag skulle kunna ringa till en psykolog. Bara för att få prata om mig själv i en timme. Hej Ego.

Nu ska dom kolla över snus också. Det gillar jag. Tänk vad alla gör mycket för att tjäna pengar, det är fruktansvärt dyrt med snus som det är varför då tillsätta saker som gör att man blir extra beroende. Det gillar jag inte. Nej, nu tänkte jag sätta mig och plugga en stund, efter jag letat en telefonpsykolog.

Bråkdelen måste finnas.

Gud vad jag uppdaterar idag, jag ursäktar.

Så var man singel på hemmafronten igen. Det är aldrig roligt, tänk att bara få ha en vardag av mys, bråk och tysthet tillsammans. Nu blir det inte lika bra. Nu ska det hinnas med att gå på fest, städa, bråka, ha sex och hälsa på alla man känner på två dagar och ibland blir det stressande. Jag och Peter bråkar inte så ofta, det är inte bra. Missförstå mig rätt. Jag älskar känslan efter ett gräl då man verkligen förstått varandra, man får ta skit och ge skit. Efter ett bråk känns det som att förhållandet tas till en annan nivå. När man bara träffas två dagar i veckan vill man inte bråka och efter månader av att inte bråka byggs det upp någon form av undermedvetet skit i huvudet. Vi bråkade i fredags och under natten sov jag jättegott. Fighting is the shit!

Men jag ränkar ner månaderna. Nu ska han bara vara borta i sex månader till. Sen kommer ni få ett blogginlägg om ungefär åtta månader där jag gråter ur mig skit för att vi bråkar så mycket. Haha, det återstår att se.


Newsfeed.

Det har kliat i mina fingrar mycket länge nu och nu får jag äntligen skriva om det eftersom mina föräldrar nu vet hur det ligger till. Oroa er inte, jag är inte gravid, förlovad eller gift, det är en större sak. Vi har skaffat en till katt!

Vi har oroat oss en längre tid för Werner, jag tycker mig se att han är lite understimulerad och eftersom vi inte kan ha honom som utekatt så var valet perfekt. Har kollat på blocket i en månad och hittade den perfekta assöta katten, Nino. Vi har haft henne i en vecka nu och jag tycker att det går skitbra. Första fem dagarna var det dock ett helvete. Vi blev tvugna att ha dom i olika rum med galler för att avskilja dom. Ja så vad händer, Nino sitter bredvid gallret på den ena sidan och Werner på den andra. Hon fräste och morrade och han försökte ta sig in. Det kändes som att ha två barn som absolut inte tyckte om varandra, det blev inte mycket sömn den veckan. Nu ligger hon mest längst upp i garderoben, dit Werner är för klumpig att ta sig upp. Jag hoppas bara att hon någon gång vill vara med oss andra i vardagsrummet, för hon kan inte spendera sina nio liv i en garderob.




Nino med den extremt för långa svansen.


Bildbevis.



Alla var vi glada.



Dricklekar utan dess like.





Älgen.



Haha.


Det är inte bara att vara.

Sandra tjatar på mig att jag ska lägga upp bilder från gårdagens tok. Det ska jag även göra inom en kort tid, men inte nu, för nu orkar jag inte lyfta fingrarna från tangentbordet. Igår var jävligt lyckat, det var alldeles för längesedan som jag hade så jävulska roligt på en fest med bara 5 pers. Vi körde dricklekar hela kvällen lång. Peter & jag brukar aldrig gå ut, så när klockan slog tolv så frågade jag honom om vi skulle ut i hopp om att han skulle vara den förnuftige och säga att vi skulle stanna hemma. Svaret blev ja. Så vi begav oss till det nya innestället memento palace. Där hände följande:

Shots.
Fuldans.
Jag ville men fick inte sjunga kareoke.
Jag blev taffsad på av en äldre man.
Jag buggade så jag satt mig i trappen.

Men det var lätt värt att gå ut, 70 spänn för inträde och jacka. Men det jag diggar mest var Peter kommentar när vi vaknade imorse.

Jag var så full så när vi åt kebab kände jag bara av vitlökssåsen.

Ja då ses vi på lördag!

Idag har vi tränat på föräldrarskapet. Vi har varit barnvakt åt systers Albin. Kändes väldigt ovant att gå på Birsta med barnvagn, det är ett tag kvar tills detta händer mig känner jag. Vi besökte även Arken zoo med en söt pekande och väsande från Albin, det är svårt att låta som fiskar gör, men han oade så där bra med munnen som dom gör när dom simmar runt.

Ikväll ska Sandra & Chrills komma hit för middag och singstar. En bra lördag!

Slut på veckan.

Äntligen är min karl hemma, som jag har längtat. Han är även en duktig karl för nu står han och rensar ur badkarsbrunnen, det är ett sånt jobb jag gärna överlåter till andra. Det går bara inte, när jag väl får upp något äckligt hår så hulkar och hulkar jag. Jag har gjort en duktigt sak, jag bytte kattsand i lådan precis när jag hade hällt upp sanden kom Werner dit och provade, han lyckades klämma ur några droppar kiss så jag antar att den var godkänd.

Ikväll ska vi till Peter föräldrar och släkt för mat!

Hör min bön!

Jag är allt en riktigt bra fejjare när jag kommer igång, det brukar vara så att tvätten står i tvättkorgen tills nästa gång man behöver tvätta, men inte idag. En sak jag inte förstår är hur min man kan ha så många strumpor, han har säkert 50 par. Fast hellre 50 par än 5 par så klart.

Idag fick alla reda på sina tentaresultat utom några få som inte var på första lektionen, det är jag lite less på, med tanke på att det är tentagenomgång imorgon. Fast jag är nästa 100 % säker att jag inte klarade den, det ska till ett under från gud om jag klarat den, och jag tror inte ens på gud så det är nog rätt kört. Men en omtenta hit och dit, sist gjorde jag fem stycken på läkemedelsräkningen och det gick ju tillslut också. Moahaha.

Ikväll ska jag åka på träning inte för att träna men för att titta på. Det är aldrig roligt, det rycker alltid i benen så konstigt. Nu har jag gått och blivit så där tråkig igen, jag ursäktar men livet ger mig ingen inspiration.




Det här en sötsak.

Nääästan fredagsmys.

Så skönt. Nu har jag tvättat, städat, sorterat alla jävla strumpor i garderoben och donat. Detta har jag inte gjort på hur länge som helst eftersom jag bara pluggat och när jag inte pluggat har jag legat i soffan och tynat bort. men nu jäklar. Ikväll hade jag till och med tänkt skura golvet, det händer tyvärr alldeles för sällan. Jag hoppade över min fösta föreläsning för att det inte fanns någon tvättid förrens på lördag, och nu orkar jag inte gå runt i min sambos kalsonger något mer. Jag får en känsla av att jag inte ser så sexig ut.

Jag har fått ganska starka värktabletter för min rygg. Jag nästan sprang iväg till Hälsocentralen häromdagen efter som jag nästa inte kunde andas. Han sa då att jag hade sträckt de små musklerna som håller i skulderbladet och det hade utvecklats till något mer, som inte var bra. Men jag frågade inte vad det var eftersom det första han sa när han tittade på min rygg var: jag ser redan ett fel på dig, du har för rak ryggrad så huvudet är för mycket framåt än vad det ska vara. Jag får inte träna innebandy på en månad, det är inte alls roligt.

Nu ska jag stoppa i mig lite krubb och sen ska jag gå till skolan för lite diabetes.


Få men onödiga tankar.

Nu gick jag in här utan att egentligen inte ha någonting att skriva, jag brukar alltid få någon sorts inspiration men den infinner sig inte ikväll. men jag kan ju alltid berätta om små saker som hänt under dagen och livet.

Min brors flickvän kom och hälsade på, heter det svägerska? Ja men Paulin var det i alla fall, eller som Lucas säger Palin. Hon skulle flyga till Luleå på nåt möte, förstå vad jag skulle vilja flyga till Luleå. Sen så letade jag en försvunnen katt i tjugo minuter, som sedan dök upp från ingenstans, de är luriga de små rackarna. Ikväll hade jag även tänk duscha, det låter verkligen som jag aldrig duschar men det gör jag. Jag hade faktiskt inte tänkt plugga ikväll, jag känner liksom inte för det, mamma har faktiskt sagt att jag inte behöver plugga på kvällarna och jag lyssnar på min mamma.

Det är väldigt synd att jag inte åker hem oftare. jag träffar dom högst två gången i månaden och det gör mig ledsen när jag bor så himla nära. Fast det är ju det faktumet att jag inte skulle vilja åka buss hem och tillbaka, det känns himla onödigt. Så i födelsedagspresent vill jag alltså ha en bil, jag vet att en del läser denna blogg som nu kan ni inte blunda till denna begäran.

Små personer i bilder.








Vår Harry Potter i garderoben.

Tänk att jag skulle vilja vara duktigt och göra nåt för någon, tänk om man var så orädd att man kunde åka till något land i Afrika och volontära sig. Eh.. ja alltså jobba som ssk om man nu blir utbildad. Då har man i alla fall någonting att berätta för barnbarnen. Tänk om jag skulle haft barnbarn nu, vad skulle jag berätta? Kanske att jag varit till USA en gång fast jag vantrivdes, kanske att jag jobbade som skidlärare i ett år, kanske att jag hade världens bästa katt en gång i tiden. Men vad är det att skryta om? Ja, det är sagt jag ska inte ha några barnbarn.

Tänk vad man saknar nåt när man är oförmögen att göra det, idag saknar jag att: nysa.

U-rusla S-vin U-sen kom jag inte på nåt mer.

Näe, det går inte. Jag är helt enkelt för upprörd för att skriva nåt hopplock av propaganda. Jag har just slutat titta på Sicko, detta under en tvådagarsperiod för mitt hjärta inte orkar med skiten som händer i världen och med det menar jag USA. Vilket land och med det menar jag försäkringsbolag skriver inte upp behandlig som cytostatika till en bröstcancerpatient som är i trettioårs-åldern? Skitland. Jag är så rädd att detta ska hända Sverige. Vem vill inte att de som inte har råd med vård ska få råd med hjälp av skattepengar? Nä men jävla politiker bygg nån jävla bastu med sittfontän, det är precis vad landet behöver. Jag ska flytta till Frankrike, där är det bra. Där ska jag bo. Visste ni att man där får hjälp m,ed sitt nyfödda barn av staten? Visste ni att man inte har rätt att vara mammaledig i USA? Nä, men jävla Palin, skryt du över att du gick till jobbet dagen efter du fött barn för det kan jag tänka mig är så fruktansvärt bra för barnet, för trygghet behöver vi inte vi behöver döda terrorister.

Det blev några rader ändå. Tack coh hej.

Upprörd.

Jag blir så arg. Den som inte sett Michel Moore´s Sicko, måste se den.

Nu måste jag plugga men ett långt politiskt inlägg kommer inom kort.

Otur.

Jag tror inte att någonting sätter sig längre, är det för att intresset har svalnat?

Idag är det match, jag sitter och hoppas på att laddningen ska komma. Det är bra att jag ska stå i mål idag, för att skjuta hade jag aldrig kunnat klarat av. Dock så kan jag inte lägga/slänga mig på vänster sida av kropper men jag tror att det kan lösa sig med lite ipren och tigerbalsam.

Förresten, rätt person åkte ur idol. Nu ska jag nog kila ner på stan och äta något.


Update.

Ja, det var alltså en muskelinflammation. Det känns lite så där och det gör jävligt ont. Men ipren passar väldigt bra till tillfällen som dessa. Imorgon har vi match, jag laddar upp med en maredsous idag.

Idag har äntligen Peter kommit hem och jag kan säga att det behövs massa kärlek nu i denna period. I´ll keep you posted.





LOVE


Sjukdomar, ska det vara nåt.

Idag var en bra dag. Jag vaknade innan larmet och kände mig redo. Allt gick jättebra förutom vid klockan 15 på eftermiddagen, då kom knipande bröstsmärtor och det var inte så givande för just vid det tillfället kikade jag på hjärtsjukdomar, det var bara att börja stapla upp vad jag kanske kunde ha symtom till....

1. Hjärtinfarkt.
2. Hjärtsvikt.
3 Angina pectoris.

Ibland är det inte roligt att läsa till det jag gör. Men efter en stund kom jag fram till att det var stresssymtom och slutade oroa mig..... men det gick inte över. Att träna vad det jag hade sett fram emot hela veckan men självklart så kunde jag inte göra det heller, eller rättare sagt så fick jag inte gå för Peter. Men det var nog ett bra beslut från hans sida. Så nu sitter jag här rädd för att inte andas för djupt, ibland är livet sweet! Nej, jag ska sova så går det nog över. Jag hatar att vara känslig för tryck, det är inte min stil.

Nu ska jag krypa till kojs.


Sömnstörningar.

Nu var det en ny dag och denna dag känns väldigt bra om jag ska vara ärlig. Nu är det bara att ta tag i skiten och se hur det går.

Förresten jag kom på i igårkväll när jag skulle somna att jag vaknade natten innan av att jag gick i sömnen, det är andra gången jag gjort det i mitt liv. Första gången var när jag skulle gå på toaletten på datastolen, tur så sa pappa till mig och det blev den vanliga klosetten istället. I förrgår så letade jag efter Werner dock så låg han på kudden bredvid mig, men det kändes som att jag hade två katter och att den andra katten var borta, dock vaknade jag och gick även denna gång på toaletten.

Så jävla intressant.

Ibland går jag ner i riktigt djupa dalar, idag är en sådan dag. Jag vill bara ta tag i mig själv och skrika: ryck upp dig din jäkla fjant. Men det blir lite svårt plus att jag tycker för synd om mig själv för att utsätta mig för en sån sak. Vi har som jag tjatat om hundra gånger jättemycket att plugga och jag känner att min kropp säger stopp, men det finns liksom ingen tid för det. Jag har inte tid att noppa min ögonbryn vilket är min favoritsysselsättning, så varför skulle jag ens börja lyssna på insidan av min kropp?

Nu tittar jag på bonde söker fru, och varför tyckte inte delsbobonden om norrlänskan? Henne skulle jag lätt ha valt som första val. Nu blev han en tönt och jag gillar inte honom. Jag gillar inte heller stockholmsbonden, dom har inte den rätta glimten, menar han på allvar att han har någon glimt över huvud taget? Pissbönder. Men jag tycker om dom andra två. Jag vill ha en bonde och det kommer jag få, en riktigt getbonde. En kattbonde har jag ju redan.




En get.


.

Livet suger sen dör man.


Så känns det idag.

Djupa funderingar.

För att förvarna, jag ska nu ta upp en väldigt omogen sak att skriva om.

En liten ordbok.
Stretcha = bajsa.

Jag och min vapendragare Sandra gillar att ibland diskutera stretching, men som skriver så använder vi vårt superhäftiga kodord som jag nu idag inte alls kommer ihåg hur vi kom fram till. Vi har i alla fall kommit fram till att det går att göra någon annan stretching genom att prata mycket om det. Ni vet som med gäspningar nästan. Det är väldigt intressant, förövrigt så pluggar vi.

Förresten, jag är inte alls lika mörkrädd längre eller inte inomhis i alla fall, det kanske är för att jag gått på gym så mycket den senaste tiden.




Detta är en diptallrik jag och Sandra knåpade till för någon vecka sen. Rekomenderas!


Say what?

Jag orkar inte tänka och jag orkar inte vara. Helst så vill jag ligga och skratta hejdlöst för då verkar alla problem försvinna. Jag vill bara ha en bekymmerslös vardag utan plugg. Den vardagen kommer jag inte att få se på några år. Helst så skulle jag vilja åka utomlands, en sista minuten till värmen och margaritan. Tänk att jag aldrig druckit en margarita, den närmsta jag kommit är en fulgrogg i dalarna som såg likadan ut. Och den var absolut inte god, jag tror att det var lite sprit, lite öl och lite rött vin.

Nu längtar jag till fjälls och nu ska jag sova.


Ny vecka.

Aloha.

Herregud vad det har pluggats idag och nu sitter jag här färdigjäst efter en god portion oxpytt. Frysta rätter har blivit lite av en favorit nu när jag är ensam hemma. Hemskt enkelt att göra och när man gör det kan man även göra andra saker under tiden vilket jag tycker är en bra deal. Ett litet tips, man ska alltid äta innan Chef Ramsey är på rutan, annars blir man så himla hungrig och rädd på samma gång så att det finns risk för att maten inte vill ta sig ner till magen.

Ikväll ska jag göra alla de där sakerna jag inte gör när Pete är hemma:
Städa.
Plugga.
Plantera om en blomma.
Duscha.

Nu kände jag mig fräsh, duscha gör jag ju såklart när Peter är hemma också. Förresten det är visning på en 5.a i huset idag, så för er som vill bo grannar med mig är det bara att flytta in.


Flykten från lägenheten.

Vilken härlig dag. Fast jag måste erkänna att jag inte är en hejjare på att plocka svamp, vilket jag borde göra eftersom svamp är en av mina specialiteér. Men på något vis tycker jag att det är lite onödigt, kanske björnen vill ha dom? Vi var i alla fall iväg och knäppte höstbilder, otroligt fina. Det är min karls specialité.

Vi har varit väldigt produktiva idag, hälsat på en massa människor, allt för att slippa pugga kan man kanske översätta det till.




Efter svampturen var det faktiskt dags för en macka på Norra bergets café. Absolut värt ett besök. Efter detta åkte vi till Pete´s kompisar på Alnö och dom har två finfina hundar, en heter Jean-Pierre, han visas på bilden nedan. Vi såg även en älg.


Skogen.

Idag är den sista dagen för att gå ut och ta en massa fina kort. Så det är detta ska vi göra, Pete såg även trattkantareller när han var ute och sprang så vi ska faktiskt ta med en korg. Är det inte vuxet? I think so.

Igår var det Hoffmaestrofest, väldigt roligt. Fast jag var inte upplagd, jag kände att jag verkligen måste plugga idag så jag gick hem vid elva. När den här tentan är avklarad blir det garanterat fest.

Igår åkte jag hem till Bergsjö, var så trött på lägenheten. Mötte upp vid bror på ett täktrace, ja det var inte så bra, tre krossar och fem åskådare så vi åkte och tittade på en kossa som var halt, usch. Men efter det åkte vi och tittade på getter och jag ska ha getter när jag blir stor. Dom var så jäkla söta och tuggade så där sött. Så nu är det bestämt, gäller bara att hitta ett hus som passar våra planer.

Nej nu blir det en skogsdag.

Förlorad.

Jaha, vi förlorade. 3-2, vi hade chanser men dom ville sig inte. Jag var för övrigt ett totalt vrak. Jag hatar när man känner sig så fruktansvärt dålig. I början av första period ville jag stoppa huvudet genom golvet och stå så under hela matchen eftersom jag ville att dom andra skulle veta att jag visste att jag var asdålig. Och det här är inget jävla tyckasyndommigsjälvskit, det är fakta. Jag skäms. Nästa match ska jag stå i mål, förhoppningsvis går det bättre, men det vet man aldrig. Nu gäller det bara att hitta en liten uns av självförtroende igen.

Förresten, hela jäkla tvättstugan luktade kattpiss när jag kom ner och skulle hämta min tvätt. Jag tog bort våran plopp ur hålet och sprang upp med kläderna så ingen skulle kunna gissa att det var jag. jag skäms igen.

Piss.

Sådärja, kan det vara så att jag gett upp? Jag tror det.

När jag skulle gå ut och gå häromdagen tog jag på mig min höstväst, där gick jag och mös tills jag började känna lukten av kattpiss. Pinsamt, ja! I alla fall slängde jag västen i tvättkorgen och igårkväll hade Werner snällt kissar på en annan jacka som låg där. Nu till det nya jag gjort, eftersom det var en dunväst slängde jag in två tennisbollar i tumlaren, för visst gör man så? Det blev världens väsen och jag väntar på att mina grannkärringar ska komma och skälla på mig. Men det var något nytt!

Förresten, jag måste skriva en sak som jag skäms lite över och därför inte har skrivit det förut. För någon månad sen stannade en man från Asien och frågade vägen till ett hus, och det huset hade många fönster så jag tänkte att jag beskriver det så. Och till min fasa börjar jag prata som polismästaren i polisskolan, ni vet han med guldfisken. Its the house with many many windows? Vem fan pratar så?! Ibland blir jag tokig på min själv.



Ett pucko i någon krogkilles glasögon.


Seriepremiär.

Urgh. Vissa saker i livet är konstiga, när jag pluggar önskar jag att jag jobbar och när jag jobbar önskar jag att jag pluggar. Undra om man ska ta och bli arbetslös och inte göra ett skit? Dricka vin på balkongen, åka på skidsemestrar och träna. Varför vinner inte jag 30 miljoner? I och för sig kanske det har att göra med att jag aldrig spelar. Kanske ska ändra på det. Fast eftersom jag blir beroende av allting så snabbt så skulle väl jag hamna med A-lagarna utanför thaikiosken.

Jag är less less less på att plugga, nu på morgonen har jag suttit och gjort en gammal tenta, till en tenta behöver man sitta och bläddra i fyra böcker (!). Det är lätt att bli tokig då.

Idag har vi seriepremiär mot Njutånger i Iggesund. Kan ni förstå så spännande? Jag blev även uttagen, helt otroligt! Jag hoppade nämligen över träningen förra torsdagen eftersom dalkullan skulle komma så jag trodde inte att jag skulle få vara med. Nu ska vi bara se till att min kondition följer med mig.

Har luktat på bäbis.

Jag var så trött och inspirerad efter dagens pluggande så på fem minuter bestämde vi oss för att åka till hemlänet Hälsingland. Det blev en snabbvisit men under det tiden hann pappa fixa bakluckan på vår bil, vi har kör med den öppen i två veckor. Sen fick jag äntligen träffa Silas och Alvin. Det var så himla längesedan sist, ja det är alltså min kompis Idas barn, så jäkla söta ungar. Tänk när man själv står där och barnen inte är söta, hur gör man då? Alla kommer förstås säga att dom är jättesöta och nypa dom i kinden men när dom svänger ut från gården (ja, jag kommer någon gång i framtiden ha ett hus) så tittar dom på varandra frågande: Var det där verkligen söta barn? Jag vägde ju 5 kilo när jag föddes, hur snygg var jag lixom? Aja, man kommer säkert tycka att sina barn är jävulskt söta, men ändå.




Nu blir det innebandy.


Torsdag!

Åh, ni vet när man vaknar vid typ klockan två och är så kissnödig så att blåsan känns som den ska spricka och INTE orkar kliva upp. Så hade jag det inatt, när jag vaknade imorse hade jag ont i hela ryggen och kissade i ungefär fem minuter. Det är mycket jag inte orkar göra när jag är trött, när jag är bakfull och vaknar av törst under natten orkar jag inte dricka utan vaknar sedan två timmar senare av att munnen känns som ett grustag och tungan har fastnat i kinden av torrhet.

Idag är det en ny dag och jag tänker inte gå till skolan idag heller, för det första åker Sandra till Sthlm idag och för det andra så är jag överhuvudtaget inte intresserad, så det känns lite onödigt. Så idag hade jag tänkt spendera min dag åt att plugga, ovanligt? Tror inte det.

Nej man kanske ska klämma in något roligt också.

Så stolt.

Idag har det pluggats kan jag tala om. Oj så less, hur kommer det sig att alla sjukdommar har ett symtom, trötthet? Jag vet inte men på tentan tänker jag svara det på alla frågor i alla fall. Peter och jag satt och förhörde varandra nyss och det är ju lite svårt för oss båda eftersom jag inte har någon aning om alla brandslangar och han inte om alla sjukdomar, han frågade i alla fall mig en väldigt rolig fråga: cancer hur kommer det sig? Jag skrattade några sekunder och svarade sedan ... öh ja.. Det är som sagt inte lätt.

Jag har blivit stolt över två personer i min familj idag, den första är Peter som länge gått och gruvat sig för tvättmaskinslyckan som inte sitter där. Den andra är pappa som byggt en brandstation/lekstuga åt min systers barn, så himla fin. Här bjuder jag på lite bilder.

Innan



Efter





Pappas lekstuga.





Ibland får man faktiskt skryta om sina nära och kära.


Som katt och hund.

Jag må säga att det var en händelserik kväll igår. Vi hade som skrivet taktikmöte här igårkväll och under dagen fick jag ett sms av målisen som frågade om hon kunde ta med sin valp, svårigheter att hitta hundvakt. Vi sa självklart och Peter som egentligen skulle ha hittat på annat att göra fick vara hemma och ta hand om Donna som hon hette ifall Werner skulle misstycka. Som tur var kom Donna lite tidigare än alla andra, vilket var väldigt bra. Werner skrek och attackerade som aldrig förr och hunden förstod ingenting. Vi blev tvugna att stänga in honom i badrummet. Men självklart så smet den lilla skiten och hunden fick sig en klapp på ryggen. När Donna hade gått följde Werner efter mig som fastklistrad, jag tror att han var rädd för att Donna skulle stanna hos oss.

Så slutsats av detta är att så länge Werner finns, blir det ingen hund.

Idag har vi skola åter igen och åter igen hoppar jag över den. Jag har en sådan fruktansvärd kvinnovärk så det går inte att beskriva, men man får väl skylla sig själv när det var tre månader sen sist. Så idag ska jag samtidigt som pluggandet tycka väldigt synd om mig själv.

I helgen så blir det förmodligen Boda borg. Det var längesedan.

Snart är veckan sluuuut.

Så har det hunnit blivit en ny dag på Baldersvägen, Pete och jag var uppe med tuppen för att hämta Sandra och åka till träning. Det blev ett ganska bra pass för mig, jag brukar vara en expert på att ta det för lugnt eftersom varje gång jag börjat träna tränar jag asmycket för att efter två veckor bli less, men idag blev jag riktigt svettig.

Idag så fyller min bror många år och idag ska vi även ha innebanymöte här, har redan varit och köpt lite ingridienser till mina bakverk. Oj det där lät stort, men jag ska bara baka två kladdkakor. Det får duga, jag är inte mamma. Idag ska vi faktiskt slå till med att dammsuga under soffan, det är inte varje dag sånt händer. Vi skulle egentligen haft föreläsning men eftersom jag gått och blivit så fansansfullt cool så hoppar jag över den. Vi har även den världsberömda föreläsaren som jag absolut inte orkar med. Det är himla skönt att plugga hemma, speciellt när min älskade också gör det, han är nämligen hemma denna vecka, dom har lov?! Vi har inte ens jullov.

Nej nu ska jag återgå till mitt pluggande.




Så där kommer den exakt att se ut -glass +grädde och jag ska inte ha en liten kvist i det hela.


Letar du nyckeln till framgång?

Jag har den.

Det enklaste och lättaste regeln att följa är följande: Ha inget liv med det kommer att inte ha några pengar. Om detta instämmer på dig kan du börja inrikta dig på mina regler. Om man inte har något liv så kan man göra många bra saker. Så var det när jag spenderade ett år i Umeå, då jag var som friskast.

Om du inte har något liv kan du:

1. Träna jättejättemycket.
2. Laga mat hemma, eftersom du inte har råd med någonting annat.
3. På den tiden fanns inte facebook....
4. .... så istället kan du bara plugga.
5. Bara köpa 5 öl på systemet.

Är det inte perfekt? Tänk i vilken fin form och intelligent sinne jag hade.

Peter tvingade mig till gymmet idag, det var bra gjort. Jag skrek som en bäbis och sparkade emot men ingenting fungerade. Men som sagt, endorfinerna hittade mig och jag blev återigen glad.


Dropptakt, vembryr sig?!

Cool överskrift. Jag är oftast inte så cool.

Jaha, så var det tentadag och här sitter jag och fösöker skatta bort mitt liv istället för att gråta som den lilla flicka jag är. Som ni förstår gick det inte så himla bra. Efter tentan mötte jag Sandra med samma dystra min, men jag tror det gick bättre för henne med alla droppar och svar hon pratade om, i min skalle ekade det: skulle man svara också? Men det är livet, nu är det bara att blicka framåt till alla roliga omtentor som komma skall.

Jag har faktiskt gjort en hel del de sista dagarna. Ett exempel är att min dalkulla Mickis kom upp och hälsade på mig i torsdags, det var fantastiskt roligt eftersom vi inte setts på nästan två år. Det blev i alla fall mat på stekhuset med ett inkluderat hårstrå, sen blev det mycket vin och utgång på Aveny, där Mickis välförtjänt raggade upp sångaren i bandet, han var minst sagt horny. Dagen efter blev det fika på norra berget och lite sightseeing. Nu hoppas jag att jag kommer åka ner inom snar framtid för att åter igen supa in Äppelbo.




Idag kommer även Grynet och hälsar på. Det var så längesedan sist och det ska bli himla roligt, vi ska utnyttja min matchchansenkupong för lunch. Tänk så bra det är, då äter man 2 för 1, bra för en student som riskerar att få skörbjugg. Jag hoppas även att hon har massor av skvaller för det känns som att jag lever i en bubbla, med livet som insats.

Nu ska jag gå ut med Werner innan han skriker ihjäl sig och sedan ska jag kolla klart Bourne Ultimatum, och jag måste bara tillägga att Matt Damon är underbart sexig i den filmen.


En teori.

Häromdagen strosade jag och Peter på stan och förbi kommer en man körandes i rullstol. Jag träffade den här mannen första gången när jag var sexton år, han är utvecklingsstörd och pratar med hjälp av en dataröst. Han rullade i alla fall fram och började trycka på sina knappar. Det visade sig att han är väldigt religiös så när sitter vi, två sextonåringar som inte vågar gå därifrån, efter tjugo minuter rullade han vidare. Efter denna incident han jag undvikit honom, inte för att vara respektlös men jag tror ärligt inte att han kan få mig att tro på henne.

Åter till teorin, vi undevek honom även denna gång. Men så började vi prata honom, tänk om det skulle kunna vara så att den mannen åkt runt bävandes att någon ska hjälpa honom, att kyrkan har programmerat in alla de fraser han ska säga men att han egentligen blir utnyttjad och misshandlad. Diskussionen slutade i alla fall med att vi nu kommer att hamna i helvetet eftersom vi undviker en hjälplös man. Jag ska banne mig programera om den där maskinen!

Ps: Idag blev jag besviken på idol och den där Camilla.

RSS 2.0