Right in your face!

.. och där satt den! Jag fick D på min tenta och är så otroligt nöjd som man bara kan bli. Alla vi flickor klarade tentan vilket kändes kanonbra så igår bestämde vi oss för att skåla för det. Vi satt här, drack vin och spelade rappakalja, toktrevligt. Det var faktiskt längesedan jag hade riktigt jäkla kul på en förfest. Sen for vi ner på stan, vi skulle sjunga kareoke, men det var ingen sån och tur var väl det för jäklar i mig vad det var fart i oss. Vi gick iaf in på Bishops och tog en öl i ett isglas. Sandra och Michaela drog ut och skakade sina lurviga medan jag, Josse och Frida satt kvar och kvällen avlutades med två praktvurpor, en vid intersport och en rakt i en vattenpöl, det var snorhalt ute. Väl hemma igen åt jag en subwaymacka med Werner och somnade som en liten sten. Och faktiskt mår jag riktigt bra idag, jag har tom städat och donat.

Funderade en skvätt på om jag skulle på julmarknad nere på stan idag men det regnar så fasligt så jag myser nog ner under mitt täcke istället.

Imorgon ska jag ta TBC-spruta!

Tack alla goa flickor som var med igår, skitkul!

Gräsänkling.

Eller kallas det så? I alla fall så åkte Peter till Arlanda tidigt imorse för att hoppa på ett flyg till Tyskland idag. De ska dit några kompisar och dricka öl. Det har jag tyckt varit jättebra för min Pete... ända till jag ringde imorse, då jag blev otroligt avundsjuk Hej, ja det är jättekul har redan hunnit fått i mig två öl och en jäger, fy fan vilket fusk!! Här hemma sitter jag bland diareébakterier och herpespluggande. Men men, när han ringer mig och är bakfull kanske jag känner mig lite bättre. Jag vet att jag är ond.

Det är äntligen snö här, fast bara lite. Det blir aldrig så där riktigt mycket snö i städer då saknar jag Baståsen, fan vad mycket prat det har blivit om Baståsen på senare tid, jag måste verkligen längta. Min syster sa till mig idag att hon aldrig har sett mig plugga så mycket som jag gör nu, hon påpekade även att jag verkligen behöver en paus. Men det går inte, vi har hur mycket som helst i skolan och varje dag så har jag och mina pluggkompisar panik. Jag trodde inte att jag skulle ge mig in i något sånt här så helhjärtat någon gång men det gör jag verkligen, visst har min stressmage och min kycklingallergi kommit tillbaka men det skiter jag i, för man har inte råd att kugga på några tentor. Nej jag välkomnar paniken i mitt hem och smittar ner det på Pete och min kära Werner.

Igår kom min bror hit för så vi åkte på Biteline och käkade pizza, någonting att se fram emot iaf, BITELINEPIZZA i matlådan!

Nej nu ska jag bege mig till Sandra.

Ännu mer snö.

Idag har jag och Pete följt skidåkningen och det hela slutade i två svenskar på topp. Helt otroligt. För övrigt är jag ett stort fan av Kalla hon verkar så ofattbart karmatiskt och empatiskt, man vill bara nypa henne i kinden.

Igår var vi på biopremiären av Madagaskar 2, helt sjukt bra var den. Det var skönt att bara tokskratta i en och en halv timme.

Nu har jag bara 20 frågor kvar i farmakologihelvete, sen är jag klar med den delen, vilket känns najs.

Ikväll ska vi till Peters kusin på middag.

Ack så tråkig uppdatering.

Ännu en dag i ett skolträsk.

Så nu sitter jag här, i ett pluggrum i skolan och försöker komma på det intressanta med Farmakologi, det är inte så att det är ointressant men det känns som att man måste börja tentaplugga tre veckor innan tentan för att hinna med allt. Denna kurs har vi även två tentor, ett skit.

Jag har kommit på att jag blir beroende av goda ting ganska lätt, t.ex. om jag dricker en mellanöl till maten så vill jag verkligen ha den där mellanölen till nästa måltid nästa dag också, det är farligt. Och t.ex. när jag tuggar tuggummi som jag inte är kapabel till att göra. Helst så köper jag ett av de största paketen jag kan hitta, det börjar bra och jag tar bara ett men efter fem minuter så tar jag ett till och sen så är påsen tom och jag ser ut som en hamster, då är det lika bra att spotta ut. Jag måste ha någon beroendegen i kroppen.

Annars så är jag fortfarande less på människor som är översittare. Jag hatar även den här månaden. Vet ni förresten att det ska vara julskyltning i Baståsen i december, helt sjukt. Snart borde vi kunna starta ett helt litet land, där alla har en varsin Gränsforsyxa så blir vi som de lilla USA, där alla har en egen häftig pistol. Baståsen har dock alltid varit coolt och jag är fakiskt jävligt bra på att kasta yxa. Vad annars skulle man göra i det lilla Baståsen? Min bror kastade sin egna yxa i huvudet en gång så han fick åka in och sy. Så det händer saker i Baståsen också ska ni veta.

Jag har sett att många frågar om vilka som läser sina bloggar. Det vill jag också veta, så om ni vill så får ni gärna lämna en liten kommentar. Det känns som jag kan vara hur personlig som helts nämligen och det vill vi inte att det ska gå till överdrift.

Vad har jag blivit för kärring?

Nu mer så slutar min hjärna att fungera efter friends, jo jag ska tala om att jag är jävligt trött, vilken jävla månad!? Alldeles nyss började jag hjyssa lite sött åt Peter att jag var lite trött i ögat, jo visst efter denna blogg blir det bums isäng. Jag tycker inte om kvällar om det inte är Grey´skvällar. Vi ska iofs gå på Madagaskapremiär imorgon, hur ska det gå? Förresten så blev jag förbluggad över hur få det var som hade bokat platser, sex stycken inklusive oss, uppfattar inte människor bra konst nu för tiden?!

I helgen blir det dölugnt, jag är trött, har inga pengar och jag måste verkligen studera. Jag är lite ledsen att jag missar flickornas middag på fredag, men om man varit tillsammans i sex månader så har man. Lite jävla lyx ska man ha (vi hade gratisbiljetter till bion).

Annars så blir jag fruktansvärt irriterande på de små snorungarna som går i min klass. Till exempel så hade vi läkemedelsberäkning igår, och fine det är ganska basicmatte men om man inte läst matte på sex år så är man lite rockie i ämnet. Men det ska jag tala om att det var inte de små fjantarna kommentarer som men alltså ursäkta, det här kan man ju redan eller ååååh eller stoooort suck, ekades i föreläsningssalen. Varför ska man överhuvudtaget bli sjuksyrror om man inte kan visa respekt för andra människor?!

Nej nu ska jag sova.

Snö & Sol.

Ljuvligt, kom just upp från badet, en rejäl skrubbning kan alla behöva ibland.

Igår var det fest hos oss. Himla trevligt, massor med charader osv. Werner var centrum för uupmärksamhet och en hel bag in box var uppdrucken... Inte bara av mig vill jag tillägga. Vi gick ut, i ungefär en kvart... Sen gick jag, Yose och Pete och åt. Jag vet, lite tråkigt men ack så skönt. När vi kom hem städade vi undan hela lägenheten och la oss. Imorse vaknade jag av att solen lyste in genom fönstret, käkade en god frulle och sen blev det en promenad.

En väldigt intressant diskussion är det där med frikort, när man är i ett förhållande. Peter har en tjej som är med i det där programmet där alla har massa olika talanger, inte Hayden och jag har fem frikort, det är väl för fan rättvist?

Det känns så fruktansvärt skönt att inte behöva plugga idag.

Ikväll blir det supergod mat och filmmys. Fan vad jag älskar helger och Werner.

wtf.

Jag har blivit utmanad av Louise.

Här är reglerna:
1. Länka till den som har taggat dig!
2. Berätta 7 personliga sanningar om dig!
3. Tagga 7 nya personer i slutet av ditt inlägg!
4. Skriv ett meddelande i de 7 personernas blogg så de uppmärksammar att de blivit taggade!

Sju sanningar om mig.

1. De jag älskar mest i hela världen heter Ablin & Lucas.
2. De enda jag är riktigt bra på är sport.
3. Under en jävligt hård yta, ligger en liten mjukis.
4. Jag hatar lögner.
5. Jag är alltid ärlig.
6. Har väldigt lätt att läsa människor.
7. ... har tyvärr jävligt lätt att döma människor också.

Jag utmanar.

Yose
Saris
Anne
Stefan
Magda
Michaela


Sicket skit.

Den här veckan är nog den sämsta av alla veckor jag har pluggat än så länge. Vi har börjat en ny kurs farmakologi och mikrobiologi, vilket känns skitkul. Vi pratar om en massa olika bakterier som skapar olika sjukdommar, det kommer ändå vara kul att plugga till för det är ju något man måste veta. Samtidigt pluggar jag dock till omtenta på filosofi och etik, vilket inte alls är roligt. Det värsta är att jag verkligen känner att jag bara vill gå dit på lördag och skriva nåt bara för att ha gjjort den, men då måste jag göra om den igen, suck. Så nu varvar jag istället med att tvätta, plugga och klippa bajs ur Werner stjärt... Tvättbiten är ganska rolig.

Annars så är jag återigen på asdåligt humör och jag vill just inte göra någonting än att bli klappad på av Peter och det är trist. Här kommer en bild på Lucas som Peter har donat med, den kommer att göra mig på lite bra humör en stund.



Ah.

Nu skriver jag en blogg enbart för att inte somna på soffan. Men det är mys. Ikväll blev det lugnt och skönt, till middag blev det lövbiff med mögelost och ett gott rött glas med vin, sen har det varit Bond. Åh, Bond. Who doesn´t love him? Näe egentligen kanske inte. Han är världens player och har minst sex med två olika flickor på varje film och en av dom dör alltid. Men jag vill ändå se den nya.

Nu ska jag tillägna en liten del av denna blogg till världens underbaraste katt Werner. När Peter var borta i veckan fick Werner för sig att han skulle skydda mig på något sätt. De senaste nätterna har han legat med sitt huvud på mitt huvud och varje gång jag rört på mig så har jag känt hans mjukbolliga tass mot min kind, det är helt otroligt. Fast en natt bet han mig dock i huvudet men sånt glömmer man lätt bort....


Äntligen.

Tentan på Anatomi & Fysiologi är avklarad och det kändes ganska bra nu har jag bara omtentan på lördag sen så kan jag återgå till det normala. Det är att vara en normal människa som inte överreagerar, är sur, stressad och på allmänt dåligt humör. Egentligen så är jag redan på lite bättre humör, för vi har städat badrummet i lite över en timme, det ger en sorts harmoni i mitt liv. Peter tog hand om avloppsgeggan och jag finputsade toaletten, asskönt!

Igår var det festligheter med klassen hos Frida, himla trevligt och alldeles för gott vitt vin. Jag har inte haft nåt för vitt vin förut och istället bälgat i mig rött och fått enormt stora problem med magen. Men för typ två månader sedan har jag bara köpt vitt och det är ju fantastiskt gott! Ja i alla fall så åkte vi ner på kåren och spelade en himla massa grejer där hade dom biljard, fotbollsspel, coron och allt massa kul.

Fan vad jag älskar helger, då kan man mysa och bara ta det hellugnt.

Sthlm.

Eftersom jag inte orkar skriva så lägger jag upp lite bilder från trippen ist.

           
         

Jugge, Pete och Wallin. Som ni ser är inte mina bloggarkunskaper fulländade men nu fick ni en liten sneakpeak.

RSS 2.0