Big fat sunday.

Ikväll var det två filmer med Adam Sandler på tv:n, vilket jag tycker är vansinnigt trevligt. Jag kommer inte riktigt på vad den som gick på 6:an hette men den andra var Happy Gilmore, så jag valde den. Jag tycker att Adam Sadlar är söt, det är något han gör med munnen, eller med tanden. Aja. Denna kväll var i alla fall räddad.

Idag har jag nog tagit på mig den mest värdelösa uppgiften av dom alla, Förra veckan tvättade vi, tillsammans. Det var trevligt, det är alltid intressant att se hur en man viker sina kalsonger. Men i alla fall, en halv tvättkorg var bara strumpor och jag vill på peka att den halva tvättkorgen var nerpressad så mycket som möjligt. Åter, allt hann inte torka så vi hängde upp diverse i Petes lägenhet och sen gick det fem dagar och i måndags så åkte han passande till Frankrike, så vad var kvar? Jo strumporna. Så eftersom att det tokregnat idag passade jag på att förgylla mitt liv med en timme strupmatchning.

Jag har även strosat på Birsta idag, Issa, stosade med mig och fyllde mitt huvud med en massa bra ideér som man oftast annars har längst bak i huvudet. Det var otroligt givande och nu har jag skaffat mig två nya outfitter plus en ny bikini. Det var mycket givande. Thank you darling.

Idag har jag även fått skäll av en sur gammal kärring och fått en lapp från vicevärden, då inte en sådan trevlig lapp. Detta är inte ett bra tillfälle i mitt liv att ge upp snusen.

Nej nu kissar dom ovanför, detta betyder att jag måste hoppa i säng.

Drive safe.


Kommentarer
Postat av: Sara

Sluta sitta så mycket på youpo...och ta dig tid och skriv ett roligt blogginlägg istället ;)

2008-08-12 @ 16:01:09
URL: http://sarastina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0